Wajdolf Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Oto moje zagi Rozpiętość :1500mm akumulatory: 2x2200mAh regler:40A silnik:HK donkey st3007 1100kv(tani ale beznadziejnie wyważony) serwa:2xD-MG16 metalowe tryby nadajnik video:500mW profil:10% osd:zbig masa:1300g skrzydełko lata całkiem sprawnie ale ma jedną wadę, mianowicie po przekroczeniu ok 140hm/h przy pikowaniu zaczyna skręcać w prawo i żeby utrzymać kierunek muszę dość mocno kontrować, macie jakieś pomysły co może powodować takie zachowanie samolotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Nie równa sztyność lotek. Jedna wpada we flater/wygina się i ściąga model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 A z jakiego materiału jest ono wykonane? Czy jest oklejone taśmą izolacyjną?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajdolf Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 A z jakiego materiału jest ono wykonane?jest wycięte ze styroduru i wzmocnione węglowymi prętami Czy jest oklejone taśmą izolacyjną??tak, to chyba najlepszy materiał do oklejania takich samolotów :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Taśma izolacyjna? Przecież to jest chyba cięższe od normalnej pakowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Cięższe i paski są dość wąskie. Na korzyść może przemawiać elastyczność izolacji ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajdolf Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Taśma izolacyjna?fak, pochrzaniło mi się :oops: , to czarna taśma pakowa taśmy izolacyjnej użyłem tylko do mocowania kamerki i klapek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi