bandi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 no widzisz to nawet nie wiedziałem że tak można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Do mgt tez są części Nie ma tylko alu tuningu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 ale ten alu tuning jest kompletnie nie potrzebny;) moim zdaniem szkoda na to pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ja tez nie wiedzialem przejrzalem dostępne części na rctrax i tak mi sie rzuciło w oczy części alu hmm plastik tez daje rade. Jakies neony planujesz do modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 nie neony nie ) tzn w ogóle to ja narazie jeżdze tym mustangiem zajebiscie chodzi po asfalcie driftuje się super i rozwija duże prędkośći Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zapodaj filmy z driftu! I nie ściemniaj tylko należycie oświetl bryke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 na razie kolego nie mam filmów ale obiecuje że jak tylko będę miał kamerzystę to coś nagramy i wyśle filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 No w koncu Gt350 i to shelby to musi ladnie leciec bokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Mam problem bo nigdzie nie mają paska do mojego modelu o symbolu GSC-VS1309A :( musi mieć 65 zębów i długośc 195 inny nie pasuje :(: POMOCY gdzie takie cos kupić bo we wszystkich sklepach POLSKICH które znam nie mają na stanie i twierdzą że nie zamówią :( porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 www.rcwroblik.pl/Pasek+napedowy+65+zebow+do+modelu+Vision,57618104,01,i2.html www.otorc.pl/middle-belt-rtr-195mm-p-1800.html takie cos? Na modele.sklep tez jest ale chyba obecnie niedostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Oba sklepy (wróblik na pewno) mają wystawione pasek wirtualnie i w razie czego kupują od modele sklep więc ... Poszukaj na ebayu / zagranicznych sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Sprawdź tutaj. Gdyby był jakiś problem z wysyłką to służę pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Panowie Jak to ja poradziłem sobie inaczej wykąbinowałem inny naciąg paska i ten który był za duży wygląda tak dzisiaj jeździłem i nie ma problemu maszyna jeździ dalej jak ta lala:D:D fotka poniżej teraz będzie mi pasował pasek z 66T I dł.198 i również ten oryginalny który bez przeróbki by pasował czyli z 65T i dł. 195 pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 kółeczko z heli tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 nie nie:) kółeczko dokładnie to samo co to po lewej stronie kupiłem akurat na zapas i się przydało oczywiscie musiałem zrobić tulejke bo srednica nie pasowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 krótki filmik z jazdy moim Mustangiem http://www.youtube.com/watch?v=GvNj-h8TOdE&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi