Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tez nie wiedzialem ;) przejrzalem dostępne części na rctrax i tak mi sie rzuciło w oczy ;) części alu hmm plastik tez daje rade. Jakies neony planujesz do modelu?

Opublikowano

nie neony nie );) tzn w ogóle to ja narazie jeżdze tym mustangiem ;) zajebiscie chodzi po asfalcie driftuje się super i rozwija duże prędkośći

Opublikowano

na razie kolego nie mam filmów ale obiecuje że jak tylko będę miał kamerzystę to coś nagramy i wyśle filmik

Opublikowano

Mam problem bo nigdzie nie mają paska do mojego modelu o symbolu

GSC-VS1309A

:):(:( musi mieć 65 zębów i długośc 195

inny nie pasuje :(:(: POMOCY gdzie takie cos kupić bo we wszystkich sklepach POLSKICH które znam nie mają na stanie i twierdzą że nie zamówią :(:( porażka

Opublikowano

www.rcwroblik.pl/Pasek+napedowy+65+zebow+do+modelu+Vision,57618104,01,i2.html www.otorc.pl/middle-belt-rtr-195mm-p-1800.html

takie cos? Na modele.sklep tez jest ale chyba obecnie niedostępny.

Opublikowano

Oba sklepy (wróblik na pewno) mają wystawione pasek wirtualnie i w razie czego kupują od modele sklep więc ...

Poszukaj na ebayu / zagranicznych sklepach

Opublikowano

Panowie Jak to ja ;)

poradziłem sobie inaczej wykąbinowałem inny naciąg paska i ten który był za duży wygląda tak dzisiaj jeździłem i nie ma problemu maszyna jeździ dalej jak ta lala:D:D

fotka poniżej

Dołączona grafika

teraz będzie mi pasował pasek z 66T I dł.198 i również ten oryginalny który bez przeróbki by pasował:D czyli z 65T i dł. 195

pozdrawiam Darek

Opublikowano

nie nie:) kółeczko dokładnie to samo co to po lewej stronie ;) kupiłem akurat na zapas i się przydało oczywiscie musiałem zrobić tulejke bo srednica nie pasowała

• 4 miesiące temu...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.