krankor Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Rozebrałem tak z czystej ciekawości filtr do wody. Sądziłem, że w środku będzie jakiś drobny granulat węgla aktywowanego, a tu niespodzianka jakieś dodatkowe białe kuleczki. No chyba to nie jest oklejony zaabsorbowanymi "brudami" węgiel. Nie zaglądałem do swieżego, czystego filtra. Pewnie już tam były. Dla pokazania wielkości ziarenek wrzuciłem nakrętkę od M3. Wiecie co to może byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Zobaczyłem zdjęcie i pomyślałem,że miałeś nakrętkę w filtrze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 wyglada jak wklad weglowo-ceramiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Ta ceramika "robi" lepszą przepuszczalność, żeby szybciej "filtrowała się" przelatywała przez fiiltr woda? No bo chyba nic nie chłonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 A może łapie "wapń" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 A może łapie "wapń" ?? albo wapniaków by kupowali to w Telezakupy mango :rotfl: :rotfl: :rotfl: - taki żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastergame Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 A może to kolonia pieczarek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 To jest filtr jonitowy a te białe kuleczki to specjalny materiał do tego typu filtrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 A może nasypali proszku do prania? Z kuleczkami.. Nie pieniło się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 A może nasypali proszku do prania? Z kuleczkami.. :roll: Nie pieniło się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Noooo, nie a właściwie nie pamiętam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Te kulki bardziej pasują do tego: kulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Bo to jest to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi