miksell Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Gdzie w krakowie moge dostac rzep dwustronny, taki do przypiecia baterii? Widzialem na allegro rzrp przemysliwy, jednak zalezy mi na czasie I nie chce czekac na przesylke. Ma ktos jakus pomysl??[/b]
Sidey Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Musi być dwustronny? Najłatwiej by było kupić zwykły rzep z pasmanterii, na to klej i mocowanie zrobione.
robertus Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Dwustronny? Kupujesz w pasmanterii rzepa na metry i masz obie strony zapięcia. Jedną przyklejasz do kadłuba, druga do baterii i tyle.
bzik4 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 samoprzylepny rzep z bardzo zresztą dobry klejem kupuję w Obi ale widziałem też Praktikerze znajdziesz go na dziale ze sznurkami i linami
miksell Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 W mojej delcie chce zamontowac 2lipole w wycietych wnekach. Beda one przymocowane na zwtklym rzepie oraz dodarkowo chcialem zrobic cos typu opaski obejmujacej baterie. Ale teraz sie zastanawiam, czy ma to sens...
robertus Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Mówisz o opaskach do mocowania kabli np komputerowych. Ma sens, ja stosuję.
mkrawcz1 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Ma sens. rzep klejony załatwia sprawę przesuwania, opaska - odrywania. Można też użyć opasek zaciskowych 'wielorazowego użytku'.
d.a.r.o. Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Mniejsze rzepy oraz większe . Niestety nie wiem gdzie w Krakowie takie możesz kupić. Ale na pocieszenie powiem, że przesyłka nie jest droga
Malker Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 A po co dwustronny ? Kupujesz zwykly i zlaczasz je razem (ząbki do wloskow) i juz masz opaske. Miejsce laczenia moze byc na odcinku nawet 5cm. Stosuje to w modelu gdzie aku wazy prawie 450g.
miksell Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 Kupujesz zwykly i zlaczasz je razem (ząbki do wloskow) i juz masz opaske. Pomysł dobry, ale jeszcze bym to wzmocnił nicią ;-)
Rekomendowane odpowiedzi