miksell Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Gdzie w krakowie moge dostac rzep dwustronny, taki do przypiecia baterii? Widzialem na allegro rzrp przemysliwy, jednak zalezy mi na czasie I nie chce czekac na przesylke. Ma ktos jakus pomysl??[/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Musi być dwustronny? Najłatwiej by było kupić zwykły rzep z pasmanterii, na to klej i mocowanie zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Dwustronny? Kupujesz w pasmanterii rzepa na metry i masz obie strony zapięcia. Jedną przyklejasz do kadłuba, druga do baterii i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 samoprzylepny rzep z bardzo zresztą dobry klejem kupuję w Obi ale widziałem też Praktikerze znajdziesz go na dziale ze sznurkami i linami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 W mojej delcie chce zamontowac 2lipole w wycietych wnekach. Beda one przymocowane na zwtklym rzepie oraz dodarkowo chcialem zrobic cos typu opaski obejmujacej baterie. Ale teraz sie zastanawiam, czy ma to sens... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Mówisz o opaskach do mocowania kabli np komputerowych. Ma sens, ja stosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Ma sens. rzep klejony załatwia sprawę przesuwania, opaska - odrywania. Można też użyć opasek zaciskowych 'wielorazowego użytku'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Mniejsze rzepy oraz większe . Niestety nie wiem gdzie w Krakowie takie możesz kupić. Ale na pocieszenie powiem, że przesyłka nie jest droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 A po co dwustronny ? Kupujesz zwykly i zlaczasz je razem (ząbki do wloskow) i juz masz opaske. Miejsce laczenia moze byc na odcinku nawet 5cm. Stosuje to w modelu gdzie aku wazy prawie 450g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Kupujesz zwykly i zlaczasz je razem (ząbki do wloskow) i juz masz opaske. Pomysł dobry, ale jeszcze bym to wzmocnił nicią ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Castorama. Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Takie z pętelką są rewelacyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi