pietka Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Koledzy, czy ktoś już coś sprzedał lub kupił przez tą stronę? Proszę o opinię. Pozdrawiam piotr http://www.hobby-king.pl Cytuj
GiulioN Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Z tego co widzę, to na razie nie ma zbytnio czego tam kupić Cytuj
Geralt Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Z tego co widzę to podróbka oryginału. Przecież nawet nazwa domeny jest inna. Cytuj
.michał Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 przecież to tylko platforma do ogłoszeń. nie rozumiem skąd ten bulwers http://www.hobby-king.pl/Services-839645080-41-HOBBY-KING_-_Co_to_jest.aspx Cytuj
piterb1996 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie bulwers tylko napisałem co myślę o takim sklepie bo nie zorientowałem się że to platforma do ogłoszeń Cytuj
extream Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Portal należy do sklepu rcmatsu.pl Wszystko byłoby ok, ale to logo i nazwa strony jednoznacznie wszystkim sie kojarzy z hobbyking. W sumie pewnie o to chodziło aby wypromować się wykorzystując potencjał innej marki. Cytuj
piterb1996 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Szkoda tylko że tej promocji nie widac bo maja tylko 2 produkty Cytuj
CoolSky Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 maja tylko 2 produktyStronka funkcjonuje od niedawna. Chodzi o to by wstawiać tam swoje ogłoszenia o sprzedaży artykułów związanych z modelarstwem...Chcesz więcej produktów to kliknij na stronkę ich SKLEPU Cytuj
piterb1996 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 wiem ze to cos w stylu allegro tylko modelarskie ale slabo sie rozreklaowali bo tylko 2 produkty sa wystawione Cytuj
Air Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zaliczyłem niezły opad szczęki (z powodu głupoty operatora tej strony) + jestem bardziej niż zażenowany. Cytuj
piterb1996 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zaliczyłem niezły opad szczęki (z powodu głupoty operatora tej strony) + jestem bardziej niż zażenowany. Co takiego zrobił jeśli można wiedzieć bo nie mogę wymyślić z jakiego powodu Cytuj
kabanosik Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie wiem czy było o tym na forum ale co powiecie o tym : Hobby King Warsaw ? Cytuj
Leda_g Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie wiem czy było o tym na forum ale co powiecie o tym : Hobby King Warsaw ? Od 30 listopada rusza sklep http://www.hobbyking.info.pl - firmy Kalpol (czyli www.modelarnia.pl) Cytuj
piterb1996 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 vi będą mieli tam to co w hk z USA w podobnych cenach jak tak to jazda Cytuj
Leda_g Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 vi będą mieli tam to co w hk z USA w podobnych cenach jak tak to jazda Na to bym raczej nie liczył - to Polska i polskie warunki (cła i podatki) Cytuj
f-150 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 vi będą mieli tam to co w hk z USA w podobnych cenach jak tak to jazda Ale jesteś gościu niekumaty.To tylko darmowy portal ogłoszeniowy,coś jak Alledrogo ale tylko dla modelarzy.Zajarzyłeś wreszcie? Cytuj
piterb1996 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 ale po podliczeniu wszystkich przesylek pewnie bedzie podobnie a przynajmniej na to liczę Cytuj
piterb1996 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 vi będą mieli tam to co w hk z USA w podobnych cenach jak tak to jazda Ale jesteś gościu niekumaty. dzięki a tak na serio to ja po prostu wierzę w to że będzie w miare tanio Cytuj
Air Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Co takiego zrobił jeśli można wiedzieć bo nie mogę wymyślić z jakiego powodu Sam prowadzę biznes i pod moje osiągnięcia też próbowano się już podłączać używając nazwy wymyślonej przeze mnie (zmusiło mnie to do rejestracji znaku towarowego i wydania na to kilku tysięcy zł (sama rejestracja jest tańsza, ale potrzebne mi w tym sporze było wsparcie dobrego rzecznika patentowego)). Generalnie jestem głęboko przekonany, że reguły fair-play obowiązują także w biznesie. vi będą mieli tam to co w hk z USA w podobnych cenach jak tak to jazda Ale jesteś gościu niekumaty.To tylko darmowy portal ogłoszeniowy,coś jak Alledrogo ale tylko dla modelarzy.Zajarzyłeś wreszcie? Jego pytanie dotyczyło raczej informacji o sklepie, który prowadzić ma Kalpol :ble: Co nie zmienia faktu, że tylko się cieszyć o ile w ofercie będą mieli większość asortymentu HobbyKinga... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi