pietka Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Koledzy, czy ktoś już coś sprzedał lub kupił przez tą stronę? Proszę o opinię. Pozdrawiam piotr http://www.hobby-king.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Z tego co widzę, to na razie nie ma zbytnio czego tam kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Z tego co widzę to podróbka oryginału. Przecież nawet nazwa domeny jest inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 kiczowata podróba :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.michał Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 przecież to tylko platforma do ogłoszeń. nie rozumiem skąd ten bulwers http://www.hobby-king.pl/Services-839645080-41-HOBBY-KING_-_Co_to_jest.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterb1996 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie bulwers tylko napisałem co myślę o takim sklepie bo nie zorientowałem się że to platforma do ogłoszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Portal należy do sklepu rcmatsu.pl Wszystko byłoby ok, ale to logo i nazwa strony jednoznacznie wszystkim sie kojarzy z hobbyking. W sumie pewnie o to chodziło aby wypromować się wykorzystując potencjał innej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterb1996 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Szkoda tylko że tej promocji nie widac bo maja tylko 2 produkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolSky Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 maja tylko 2 produktyStronka funkcjonuje od niedawna. Chodzi o to by wstawiać tam swoje ogłoszenia o sprzedaży artykułów związanych z modelarstwem...Chcesz więcej produktów to kliknij na stronkę ich SKLEPU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterb1996 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 wiem ze to cos w stylu allegro tylko modelarskie ale slabo sie rozreklaowali bo tylko 2 produkty sa wystawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Zaliczyłem niezły opad szczęki (z powodu głupoty operatora tej strony) + jestem bardziej niż zażenowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterb1996 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Zaliczyłem niezły opad szczęki (z powodu głupoty operatora tej strony) + jestem bardziej niż zażenowany. Co takiego zrobił jeśli można wiedzieć bo nie mogę wymyślić z jakiego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabanosik Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie wiem czy było o tym na forum ale co powiecie o tym : Hobby King Warsaw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie wiem czy było o tym na forum ale co powiecie o tym : Hobby King Warsaw ? Od 30 listopada rusza sklep http://www.hobbyking.info.pl - firmy Kalpol (czyli www.modelarnia.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterb1996 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 vi będą mieli tam to co w hk z USA w podobnych cenach jak tak to jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 vi będą mieli tam to co w hk z USA w podobnych cenach jak tak to jazda Na to bym raczej nie liczył - to Polska i polskie warunki (cła i podatki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 vi będą mieli tam to co w hk z USA w podobnych cenach jak tak to jazda Ale jesteś gościu niekumaty.To tylko darmowy portal ogłoszeniowy,coś jak Alledrogo ale tylko dla modelarzy.Zajarzyłeś wreszcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterb1996 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 ale po podliczeniu wszystkich przesylek pewnie bedzie podobnie a przynajmniej na to liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterb1996 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 vi będą mieli tam to co w hk z USA w podobnych cenach jak tak to jazda Ale jesteś gościu niekumaty. dzięki a tak na serio to ja po prostu wierzę w to że będzie w miare tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Co takiego zrobił jeśli można wiedzieć bo nie mogę wymyślić z jakiego powodu Sam prowadzę biznes i pod moje osiągnięcia też próbowano się już podłączać używając nazwy wymyślonej przeze mnie (zmusiło mnie to do rejestracji znaku towarowego i wydania na to kilku tysięcy zł (sama rejestracja jest tańsza, ale potrzebne mi w tym sporze było wsparcie dobrego rzecznika patentowego)). Generalnie jestem głęboko przekonany, że reguły fair-play obowiązują także w biznesie. vi będą mieli tam to co w hk z USA w podobnych cenach jak tak to jazda Ale jesteś gościu niekumaty.To tylko darmowy portal ogłoszeniowy,coś jak Alledrogo ale tylko dla modelarzy.Zajarzyłeś wreszcie? Jego pytanie dotyczyło raczej informacji o sklepie, który prowadzić ma Kalpol :ble: Co nie zmienia faktu, że tylko się cieszyć o ile w ofercie będą mieli większość asortymentu HobbyKinga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi