pietka Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauletto007 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Świetny film, genialna muzyka A co to za kawałek?Czym latałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Filmik super oprawiony a muzyczka no no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Świetny film, genialna muzyka A co to za kawałek?Czym latałeś? Paweł, pytanie nie do mnie tylko do Twórcy czyli Kuby ( qpa) Ale ogólnie fajny film, prawda? Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuban Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Panie Piotru, toż to mój film! Mógł Pan choćby słówko szepnąć, że umieszcza go Pan na forum, ale ok;) A za miłe słowa kolegów dziękuję wielce:) Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojott Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Świetnie zrobione. Połączenie z muzyką dało niesamowity efekt, aż musiałem kilkakrotnie to obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 z lotu o wiele ładniejszy niż naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simo Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Jaką kamerą nagrywane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuban Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Duży kopter z GH2 na pokładzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erapin Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Naprawdę świetny film , świat całkiem inaczej wygląda z tej perspektywy. Oby więcej takich skarbów ! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuban Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 dzięki serdeczne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 z lotu o wiele ładniejszy niż naprawdę Z wody wygląda również ciekawie :roll: wiem co mówię :wink: pływam po nim co-najmniej raz w tygodniu.Fajny film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi