Yahoon Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Cześć, po w miarę dobrym opanowaniu lotu modelem akrobacyjnym chciałbym zacząć ćwiczyć akrobacje, dające wg mnie najlepszy efekt dla oka. Na razie nie zamierzam brać udziału w żadnych zawodach, więc fikołki w stylu ósemek w najróżniejszych przewrotach zostawiam na później. Najbardziej pokazowe wydają się być figury, o których mało, albo nic nie znalazłem w sieci. Prosiłbym o dokładne opisanie sposobu wykonywania Blendera oraz Rolling Harriera. Jeśli znacie jeszcze jakieś efektowne figury, to przepisem wykonania również nie pogardzę. Dobrze by było, gdyby ktoś opisał w jaki sposób zacząć trening takich akrobacji i na co zwracać uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Dziwne. 15 sekund z Google i oto wynik: http://www.scootworks.com/rdrc/aerobat.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 no tak, a ja jak zwykle szukałem tylko po polsku :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 no tak, a ja jak zwykle szukałem tylko po polsku :roll: Niestety juz dawno temu zauwazylem ze polski Internet jest ubogi w merytoryczne wiadomosci. Jezeli chcesz zaczerpnac prawdziwej wiedzy to tylko zrodla angielskojezyczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.