Yahoon Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Cześć, po w miarę dobrym opanowaniu lotu modelem akrobacyjnym chciałbym zacząć ćwiczyć akrobacje, dające wg mnie najlepszy efekt dla oka. Na razie nie zamierzam brać udziału w żadnych zawodach, więc fikołki w stylu ósemek w najróżniejszych przewrotach zostawiam na później. Najbardziej pokazowe wydają się być figury, o których mało, albo nic nie znalazłem w sieci. Prosiłbym o dokładne opisanie sposobu wykonywania Blendera oraz Rolling Harriera. Jeśli znacie jeszcze jakieś efektowne figury, to przepisem wykonania również nie pogardzę. Dobrze by było, gdyby ktoś opisał w jaki sposób zacząć trening takich akrobacji i na co zwracać uwagę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
japim Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Dziwne. 15 sekund z Google i oto wynik: http://www.scootworks.com/rdrc/aerobat.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yahoon Posted September 9, 2007 Author Share Posted September 9, 2007 no tak, a ja jak zwykle szukałem tylko po polsku :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
japim Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 no tak, a ja jak zwykle szukałem tylko po polsku :roll: Niestety juz dawno temu zauwazylem ze polski Internet jest ubogi w merytoryczne wiadomosci. Jezeli chcesz zaczerpnac prawdziwej wiedzy to tylko zrodla angielskojezyczne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.