radek872 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 tak jak Ci kolega napisał Edge 540 robbe. Mysle ze to najlepszy zestaw do 600zł chociaz jest jeszcze yak 54 topmodel cz tez dobra maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 a ja się chyba kiedyś skuszę na tego ... http://www.natterer-modellbau.de/product_info.php/info/p2681_BK-Edge-540-GP.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwijatkowski Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 jesli jak sam napisales raczkujesz to akrobat to zdecydowanie zly wybor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Najlepiej sobie wystrugaj model szybowca albo motoszybowca elektrycznego i nim lataj az nauczysz sie prawidłowych odruchów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 jak raczkujesz to sobie pierw szybowca zrob, ewentualnie motoszybowca, takiego mocnego, bo pewnie nie raz nim lupniesz. Akrobaty sobie zostaw na pozniej, a szczegolnie taki jak ta extra. Jak nie potrafisz latac to dlugo w powietrzu sie nie utrzymasz, jeszcze gdzies komus krzywde tym zrobisz. Latanie wymaga wyobrazni, a ostatnio na forum pojawia sie wiele osob ktorym jej jest brak i chca zaczac latanie od razu od akrobata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunba83 Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Raczkowanie to pojęcie względne. Zaczynałem od elektryka, nauczyl mnie latac, nie zostało z niego zbyt wiele. Następnie zaopatrzyłem sie w Excel 2000, przyjazna maszynka ale wolna i do akrobacji raczej sie nei nadaje choc niektore da sie zrobic;) Mam teraz Extre ale na razie odpuszczam, chyba musze zdobys więcej doswiadczenia w budowie modeli, wadze, proporcjach, silnikach itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Marcin słyszałem ze ten Edek co pokazałes jest trocha kamieniasty mało skuteczny na lotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Napiszcie coś o tym Edku bo jestem nim zainteresowany. Mam taką Extre http://modele.sklep.pl/product_info.php?cPath=1_7&products_id=1326 na razie bez wyposażenia i nie wiem czy dalej w nią inwestować, czy kupić tego Edka i w niego pakować kasę. Ktoś tu na forum pisał, że model jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Edzia podanego w linku przez Marcina nie znam. Ale chyba nikt nic złego nie powie na temat tej konstrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Edzia podanego w linku przez Marcina nie znam. Ale chyba nikt nic złego nie powie na temat tej konstrukcji. Ale mi właśnie chodziło o tego Edge do , którego podałeś link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Ktoś już pytał o opinie tego modelu - jest tutaj - myślę tam można toczyć dalej dyskusję na temat tego Edge pozostawiając wątek o Exstrze czystym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ten ze skorpiona jest klasa kolega z Gdanska miał juz 3 takie Edki wszystkie lataly pieknie 0 zwalania sie na skrzydło lądowanie na całkowicie zaciagnietym steze wysokosci bez problemów http://www.danzeisen.ch/gallery/thumbnails.php?album=54 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.