samolocik Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 samolocik, mam na imię Dawid :mrgreen: A to dowaliłem :oops: przepraszam, następnym razem nie zapomnę :idea: a teraz biegnę korygować swojego poprzedniego posta.
ECO400 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 no przecież nic sie nie stało myślę że następna relacja wyjdzie mi lepiej, nowe kamery będę miał to i większe możliwości :wink:
arya Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tutaj kolejna fotorelacja z zawodów. Gratulacje dla zwycięzców i dzięki za kolejną świetną imprezę pozdrawiam, Ania
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Jarku - twoja fotorelacja to prawdziwe mistrzostwo ! Jestem pod dużym wrażeniem ! Pozdrawiam - Jurek
skidan Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Aniu, mam nadzieję, że w przyszłym sezonie spotkamy się na niebie Stworzymy ranking najlepszej pilotki ESA
yay Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Dziekuje za swietnie zorganizowane zawody i towarzystwo. Wszystko poszlo sprawnie, atmoswiera jak zwykle goraca. Chcialem zworcic jeszcze uwage na Panie, ktore przygotowyaly te pyszne ciasta. Powinnismy je zapraszac na kazde kolejne zawody. Ba, moze obok NC1 i NC2 ESA powinny byc 3,4 miejsca dla kucharek ESA Anie przygotujemy do nastepnego sezonu. Boje sie tylko konfrontacji na zawodach, w jednej rundzie ... Mam nadzieje, ze bedziemy w stanie rozdzielic walke na zawodach od zycia codziennego
marek rokowski Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 krótka impresyjka n temat zawodów:
Rekomendowane odpowiedzi