Leszek_K Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Niekoniecznie, nawet tymi "pulpitowymi" lata sie dobrze bez pulpitu. Tyle ze trzeba zrezygnowac z dlugich drazkow czy przelacznikow w drazkach. W pulpit mozna wlozyc prawie kazdy nadajnik, pisze prawie - bo niektore "jeze" maja tak umieszczone przelaczniki ze jest to niepraktyczne.
RenoFlo Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 mam nadzieje, ze nie poczules sie urazony. Spoko, to nie takie proste :faja: Mały przytyk czasem jest potrzebny - ożywia dyskusję, ciało i umysły. Zmusza do myślenia i poszukiwania optymalnych rozwiązań. A o to przecież chodzi :wink:
Leszek_K Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Mr.Jaro - takiego to ja nie widzialem. Nawet Futaby Fx zaczepy maja i drazki blisko krawedzi by dalo sie toto w reku trzymac. A juz trudno o bardziej pulpitowe niz FX czy Mpx Profi. Ale moze czegos nie widzialem.
Leszek_K Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Hmmm, a co to takiego pomiedzy napisem Futaba a suwakami. Zdecydowanie wyglada jak ucho. Przed chwila zaczepilem do tegoz ucha szelki i popatrz Pan - wisi. Zeby nie bylo watpliwosci, ten nadajnk nie jest moj. FX-40 faktycznie ucha nie ma. Zapomnialem, zwracam honor.
Leszek_K Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Fajnie, rozne modele tego samego mamy. To co u mnie lezy jeszcze na 35MHz biega. A ja mam za zadanie FrSky w toto wlozyc. Nigdy nie sledzilem rozwoju Futaby czy innych to i nie wiem co/jak/kiedy robili. Wiem tylko ze kiedys kupili software od Multiplexa i oczywiscie "ulepszyli" go na swoj sposob.
Leszek_K Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zwracam honor poobrazanym Futabowiczom - wlasciciel mi sie przyznal (bez bicia) ze sam te ucho dorobil bo sie uparl ze pulpitu nie kupi. Ot durak :mrgreen:
Leszek_K Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Co, juz pozartowac nie mozna? ;D
chaosmaker Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 ech - design tych nadajników jest w moim odczuciu nie do pokonania ... szkoda tylko że ta cena ! ale ale - gdy się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Pulpit musi byc i zdaję sobie z tego sprawę . Ciekawe jaki odsetek kolegów stosuje nadajniki pulpitowe - po odpowiedziach wnoszę że niewielki ...
chaosmaker Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 ... a w konsekwencji brak im poczucia humoru ! to straszne
Leszek_K Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 W samo sedno Waszmosc trafiles ;D
Włodek Ulas Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Jeśli masz do wydania max 1000 zł to ta propozycja jest warta rozpatrzenia http://allegro.pl/aparatura-futaba-fc-18-35-mhz-i1919690813.html Możesz rozbudować o drugi system (2,4) a i możliwości za te pieniądze ma spore
Leszek_K Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Ostroznie z ta Futaba. Wyglada na zestaw podstawowy, a cos mi mowi ze aby toto rozszerzyc trzeba dokupowac moduly. A te tanie nie beda.
Włodek Ulas Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Nawet kupujac w tym sklepie :wink: http://www.rcskorpion.pl/grupa/aparatury-rc/akcesoria-czesci-dodatki/p/off/0/ to myśle że w 1000 zł się zmiesci
Rekomendowane odpowiedzi