Tochy Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Czasem ktoś opisuje swoje problemy z wyrzucaniem modelu. Warto wtedy skorzystać z pomocy kolegi. A jak powinien to zrobić, można zobaczyć na tym filmiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Piękny model, i wspaniale lata (gratulacje dla pilota) Zawsze się zastanawiałem jak z lądowaniem takiego modelu :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_t Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Zawsze się zastanawiałem jak z lądowaniem takiego modelu W kombacie jest obowiązek gaszenia silnika przed lądowaniem ale mimo to te modele ładnie podchodzą do lądowania dzięki pewnym zabiegom konstrukcyjnym. Dużo zależy również od pilota ale też i od podłoża. Nisko położone skrzydła, pomimo wzniosu, potrafią wymusić tak zwany cyrkiel ale raczej w niekorzystnym terenie. Na ładnie wykoszonej trawce ląduje się dosyć gładko mimo sporej prędkości. Tylko koniczynki fruwają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Tylko koniczynki fruwają.To może by zamiast kosiarki... O! Wszak wg niektórych, przerobione "bombowce" mogą nawet drzewa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_t Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 To może by zamiast kosiarki...I tu akurat trafiłeś. Tak niektórzy z przekąsem (delikatnie mówiąc) kiedyś nasze modele nazywali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekONY Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Jestem ciekawy ile G jest w takim modelu przy tak gwałtownych manewrach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi