Cimek Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Panowie mam problem. Podłączam juz od dobrych paru godzin OSD Remzibi pod komputer, wszytkie sterowniki nie działają Po podłączeniu OSD w Menadżerze urządzeń wyświetla się takie cóś Pomocy? Druga sprawa, mam RSSI by Mieciu, z RSSI podpina się oby dwa kable (czarny i czerwony) do OSD, czy tylko czerwony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
labo Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Zainstalowałeś sterowniki dopowiednie do kabelka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 TAk, zainstalowalem do kabelka FTDI ,ale w Programie REmzibii OSD po ustawieniu Portu Com7 piszę. FAiled to open port.Nie można odnaleźć określonego pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Miałem bardzo podobnie - przeczytaj na rc-fpv w temacie OSD Remzibi - któras z przedostatnich stron. Problem polegał na tym, iż na moim kompie właściwy sterownik nigdy - powtarzam - nigdy nie kopiował się w całości; na 7,5MB raz 3 poszo raz 5, coś itp. Po ściągnięciu na innym kompie i przesłaniu w poczcie wszystko poszło już jak należy. Może masz doczynienia z tym samym problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi