awiator Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 http://www.worldwar1aeroplanesinc.org/forums/showthread.php?t=578 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 ehhh... jak ja uwielbiam takie posty. Ani słowa o tym co w linku ani nic... Poproszę o trochę szacunku dla innych i wrzuceniu chociaż jednego zdania zamiast takiego "czegoś"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 ehhh... jak ja uwielbiam takie posty. Ani słowa o tym co w linku ani nic... Poproszę o trochę szacunku dla innych i wrzuceniu chociaż jednego zdania zamiast takiego "czegoś"... Popieram. Jeśli w temacie nic się nie pojawi wątek pójdzie do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Odsyłam do Regulaminu.Punkt 3,podpunkt 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Przemku to powiedz co wynika z tego tematu? Nic. W tytule mamy Fokker D.VII. W poście jakiś link i co mamy zrobić? Jak już zakładasz temat to chociaż napisz po co to. Odsyłam do Regulaminu.Punkt 3,podpunkt 7. Jeśli masz z tym problem QPA jest moim zwierzchnikiem. EDIT: może przesadziłem, ale warto było napisać chociaż o czym jest link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 W poście jakiś link i co mamy zrobić?Nie jestem pewien ale ja stawiam na to, że trzeba w niego kliknąć. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 -==PEGAZ==- napisał/a: ehhh... jak ja uwielbiam takie posty. Ani słowa o tym co w linku ani nic... Poproszę o trochę szacunku dla innych i wrzuceniu chociaż jednego zdania zamiast takiego "czegoś"... Popieram. Jeśli w temacie nic się nie pojawi wątek pójdzie do kosza. Jak rzadko kiedy tu w 100% zgadzam się z zielonymi :mrgreen: Tym bardziej, że autor widział wpisy mając gdzieś wzmiankę o co chodzi. Albo nie potrafi sie wysłowić...To pomogę mu - link odsyła do strony gdzie dokumentowana jest budowa repliki DVII... Nie oczekuję kliknięcia p o m ó g ł :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi