Dj. Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Witam Szanownych Kolegów, kupiłem dziś te aparaturę, no nie powiem w dobrej cenie. Jednak moje pytanko dotyczy instrukcji w j. polskim... Czy ktoś z Was posiada takową? Dziekuję z góry za wsystkie odpowiedzi i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Witam Szanownych Kolegów, kupiłem dziś te aparaturę, no nie powiem w dobrej cenie. Jednak moje pytanko dotyczy instrukcji w j. polskim... Czy ktoś z Was posiada takową? Dziekuję z góry za wsystkie odpowiedzi i pozdrawiam. Super...Gratulacje. A jeżeli to nie tajemnica, to co znaczy ta "dobra" cena ? I czy nabyłeś samą aparaturę czy zestaw ? Pytam, bo ten sprzęt jest w kręgu również i mojego zainteresowania i ciekawi mnie czy można nówkę w zestawie wyrwać gdzieś za mniej niż 950 - 1000 PLN. Pozdrawiam, Mars_2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 ...dobra cena za 919, z odbiornikiem, 1Xserwo, i reszta drobiazgów..., czyli chyba zestaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 GDZIE???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Dobra...bo faktycznie nigdzie tak tanio nie widziałem MX-16ki. Jakiś sklep internetowy czy lokalny ? Mógłbyś zapodać jego adres lub kontakt ? Z góry dzięki. Pozdrawiam, Mars_2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Kurcze, chyba wywołałem burze, ale naprawde za tyle ją mam... Kolega prowadzi sklep, zrobił cene dla mnie.. Ot cały sekret.Normalnie kosztuje 999... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Aha. Oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Właśnie kończe ładowanie pakietu, jutro zabieram sie do programowania, konfiguracji, i czego tylko. Przez ostatnie 6 lat używałem Hiteca eclipsa 7 qpcm... Myślę,że jakos dam rade połapac sie z tym "intuicyjnym???" menu... Pozdrawiam, Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Myślę,że jakos dam rade połapac sie z tym "intuicyjnym???" menu... He... myślę że po złych nawykach z Eclipsa ciężko będzie ;-) Gratulacje dobrego wyboru! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Mam ten nadajnik jakies 3 miesiące jesli masz jakis problem pisz na gg Instrukcje mam na CD ale mało ona daje raczej utrudnia niz pomaga opis jest PL ale na przykładzie nadajnika z menu Niemieckim wiec wszystkie obrazki sa niepotrzebne. Radyjko kupiłem w cyber flaju instrukcje Pl dostałem do zestawu . Masz prawo sie jej domagac sklep który sprzedaje bez instrukcji Pl towar ryzykuje. Z tego co słyszałem kara nawet do 5 tys. Domyslam sie ze to z tego samego sklepu zobacz moze w instrukcji Niemieckiej masz koperte z CD ja tak miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GepettoPL Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Ja podłącze się z moim pytaniem: czy ten nadajnik ma fazy lotu (potrzebne do szybowca F3B)? i jesli można poroszę instrukcje PL na maila gepetto12[at]o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 instrukcja zajmuje 60 mega. Fazy są normal take off i landing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.