Radek Oleksy Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 A Adaś wytrzymał ...tzn PAMPERS ??? :-) Czyli za 2 tyg na MP będzie na co popatrzeć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba007x Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Gratuluję udanego oblotu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Pięknie !! gratulacje, może jakiś krótki filmik z oblotu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam 10 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Hej, Jestem bardzo zadowolony z oblotu, model zachowuje się bardzo poprawnie, jest mało wrazliwy na podmuchy wiatru, jest stabilny, poprawnie wykonuje podstawową akrobację, jednak w zakrętach wymaga podtrzymywania wysokością. Jak zauważyłem strugi powietrza nie pozwalają na zamknięcie klapek kółka ogonowego ale nad tym popracuję. Można go będzie zobaczuć na Mistrzostwach Polski Makiet w Dęblinie 15-16 czerwca, poniżej link, https://sites.google.com/site/f4mp2013/ Pozdr. a.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jak zauważyłem strugi powietrza nie pozwalają na zamknięcie klapek kółka ogonowego ale nad tym popracuję. Adam,zastosowałeś siłownik ,czy serwo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam 10 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Klapki w momencie otwierania rozpychane są przez "płetwy" umieszczone na goleni a zamykane za pomocą gumek aptekarskich. Pozdr. a.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ADAM powiedz mi proszę z czego zrobiłeś nity wypukle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam 10 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Kupiłem w Ol-penie, zobacz str. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi