batman Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Mam avatar więc się wreszcie przywitam. Modelarstwem zajmuję się od zawsze (tektura, plastik, rzutki, itp). RC od niedawna. Coś o sobie: Zalety: poczucie chumoru, towarzyski jestem. Wady: błędy ortograficzne (podobno mam dysorto-cośtam!!!!!! Latam colibri 1m dlg - fimik jakiś wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 hej ! Ale na razie w tej sporej ilości słow nie zrobiłeś błędu :jupi: Oby tak dalej Witaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Witam także ! Jarku: fimik Broń boziu abym się czepiał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 :rotfl: :rotfl: :rotfl: no nie ... muszę moje patrzałki przetrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Witaj wśród zarażonych :devil: . A gdzież to ukrywałeś się do tej pory :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Do tej pory nie miałem potrzeby pisać na forum. (ale czytam je od jakiegoś czasu), można tu znaleść odpowiedzi na sporo pytań. Kawał dobrej roboty Panowie! Ps. Widzę że klimat tu jest. (poczucie chumoru). Dzięki za miłe przywitanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Ps. Widzę że klimat tu jest. (poczucie chumoru).Dzięki za miłe przywitanie. ;D ;D ;D ;D i poczucie humoru też ;D ;D ;D ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Witaj w naszym gronie! Myślę ze razem polatamy w Podwarpiu a może masz lepsze lotnisko to liczę na zaproszenie do wspólnego latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Z wielką przyjemnością przyjmę zaproszenie na Podwarpie. (Daj nam Bożyczku pogodę lepsiejszą) Co do lotniska to jest o czym pogadać............ ........ale może zobaczę czym (Panowie) dysponujecie. Tylko ostrzegam bedę pytał i pytał i zadawał pytania :lol2: Ps. Postaram się pisać poprawnie :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Witaj na forum. Co do pisowni to podesłałem PM,a jak ja to rozwiązałem ,bo mi tu żyć nie dawali. Zresztą z innych powodów teraz też czasami nie dają :devil: Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.