Kwazio Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Czym wyciągacie tylne łożysko z korpusu? Może jakieś linki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_t Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ostatnio, jak zmieniałem w O.S. ,,delikatnie" ;D wbiłem w niego stary, okrągły (stożkowy) trzonek od pędzla (bukowy oczywiście) a korpus podgrzałem opalarką i wymaszerowało na piechotę, bez stukania i innych brutalnych poczynań. To samo w Webrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazio Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Piekarnik mam, opalarkę mam. Jeszcze pędzel i popróbuję. Dzięki za rady! A z linkami faktycznie gupi pomysł, mogłyby nie wytrzymać. Na zimno mechanicznie, a na ciepło termicznie... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Nie musisz grzać tak bardzo. Mój OS MAX 50 SX-H nagrzewam do około 180* i po lekkim puknięciu o blat kuchenny, łożysko samo wypada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Może się przyda.. http://heli.waldorf.pl/viewtopic.php?t=3702 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazio Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opalarka na 250°C, około 5 minut grzania, trzy uderzenia o dechę zgodnie z i wypadło jak dziecko... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 W pierwszej minucie filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazio Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 W siódmej minucie filmu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi