juras_p@op.pl Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam kolegów. Szukam chętnych do latania w Mińsku. Sam latam na małej łączce na gen. Maczka w Mińsku, lub na szosie między Iłówcem i Grzebowilkiem, lu z panem Jankiem na żwirówce na Tertaku za torami. A wy panowie gdzie latacie? Wiem, że za marketem DOM I OGRÓD lata ktoś dwupłatowcem, ale nie wiem kiedy. Nie wiem też jak tam dojechać (raz próbowałem). Słyszałem też, Ze latacie w Hucie Mińkiej- kiedy można spotkać tam kogoś? Pozdrawiam Marek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja chętnie bym gdzieś polatał, mam do oblatania RWD5 ale tylko w weekendy. Pogoda ostatnio nie dopisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARZU Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam, Miejsce do latania małymi modelami. Dla Helików, szybowców i modeli EPP idealne: http://www.zumi.pl/,,,21.5650352,52.1479244,3,2,namapie.html?userMapPointText=Lotnisko+modelarskie&userMapPointX=21.563756&userMapPointY=52.147688 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 A gdzie dużym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras_p@op.pl Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 W sobotę się tam wybiorę. może spotkam kogoś z was. Moje modele nie są duże Cessna 480 od pelikana 1120mm i EDGE 540 według planów p Kobyłeckiego, (i to mój pierwszy model własnej roboty). W planach jest lupin lub orion. W sobotę na lotnisko wezmę swoje oba modele jeśli pogoda pozwoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras_p@op.pl Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam. Planuje dzisiaj ktoś z Mińska jakieś loty? Chętnie się dołączę. Może na hucie mińskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Najprędzej sobota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras_p@op.pl Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witam w długi majowy, piękny weekend. Czy ktoś z Mińska szykuje się na latanie? jeśli można, to dołączę. Napiszcie tylko kiedy i gdzie. Ostatnio bywam na "lotnisku" na Hucie mińskiej, ale nikogo tam nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARZU Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Witam, Znaleziono model u zbiegu ulic: Wiejska i Mleczarska. Mogę skontaktować ze znalazcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras_p@op.pl Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Cześć. Jaki to model, jeśli posiadasz taką informację? Mieszkam na mleczarskiej i latam tu, ale nic mi nie wiadomo o takim znalezisku. A kilka osób wie, że tu latam. ja z resztą też swój model mam:) Podaj namiar na znalazcę, może to wicherek mojego znajomego pana Janka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARZU Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Poszło na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras_p@op.pl Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 No i chyba wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi