juras_p@op.pl Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam kolegów. Szukam chętnych do latania w Mińsku. Sam latam na małej łączce na gen. Maczka w Mińsku, lub na szosie między Iłówcem i Grzebowilkiem, lu z panem Jankiem na żwirówce na Tertaku za torami. A wy panowie gdzie latacie? Wiem, że za marketem DOM I OGRÓD lata ktoś dwupłatowcem, ale nie wiem kiedy. Nie wiem też jak tam dojechać (raz próbowałem). Słyszałem też, Ze latacie w Hucie Mińkiej- kiedy można spotkać tam kogoś? Pozdrawiam Marek.
PROTON Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja chętnie bym gdzieś polatał, mam do oblatania RWD5 ale tylko w weekendy. Pogoda ostatnio nie dopisuje.
ZARZU Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam, Miejsce do latania małymi modelami. Dla Helików, szybowców i modeli EPP idealne: http://www.zumi.pl/,,,21.5650352,52.1479244,3,2,namapie.html?userMapPointText=Lotnisko+modelarskie&userMapPointX=21.563756&userMapPointY=52.147688
juras_p@op.pl Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 W sobotę się tam wybiorę. może spotkam kogoś z was. Moje modele nie są duże Cessna 480 od pelikana 1120mm i EDGE 540 według planów p Kobyłeckiego, (i to mój pierwszy model własnej roboty). W planach jest lupin lub orion. W sobotę na lotnisko wezmę swoje oba modele jeśli pogoda pozwoli.
juras_p@op.pl Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam. Planuje dzisiaj ktoś z Mińska jakieś loty? Chętnie się dołączę. Może na hucie mińskiej?
juras_p@op.pl Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witam w długi majowy, piękny weekend. Czy ktoś z Mińska szykuje się na latanie? jeśli można, to dołączę. Napiszcie tylko kiedy i gdzie. Ostatnio bywam na "lotnisku" na Hucie mińskiej, ale nikogo tam nie ma.
ZARZU Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Witam, Znaleziono model u zbiegu ulic: Wiejska i Mleczarska. Mogę skontaktować ze znalazcą.
juras_p@op.pl Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Opublikowano 11 Maja 2012 Cześć. Jaki to model, jeśli posiadasz taką informację? Mieszkam na mleczarskiej i latam tu, ale nic mi nie wiadomo o takim znalezisku. A kilka osób wie, że tu latam. ja z resztą też swój model mam:) Podaj namiar na znalazcę, może to wicherek mojego znajomego pana Janka?
Rekomendowane odpowiedzi