radek872 Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Szperając w internecie przypadkowo znalazłem cos takiego http://www.peakmodel.com/index.php?main_page=product_info&cPath=7_37&products_id=219 moze kto zna te silniki ja pierwszy raz w zyciu słysze o tej firmie a cena mnie powaliła 203$ za silnik 20ccm :shock: . Co myslicie>??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
japim Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Szperając w internecie przypadkowo znalazłem cos takiego http://www.peakmodel.com/index.php?main_page=product_info&cPath=7_37&products_id=219 moze kto zna te silniki ja pierwszy raz w zyciu słysze o tej firmie a cena mnie powaliła 203$ za silnik 20ccm :shock: . Co myslicie>??????? Cytuje: "Sanye engines make by Magnum manufactory" - czyli kolejna wersja Magnuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stosiek Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Sanye, Magnum i ASP to te same silniki tylko skierowane na różne rynki świata. Magnum jest dystrybuowany w Ameryce, ASP to główne Europa i Azja, Sanye chyba tylko w Azji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radek872 Posted October 4, 2007 Author Share Posted October 4, 2007 Dzieki za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeos Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Jeżeli ASP i magnum to te same silniki to, dlaczego różnią się np. waga Magnum XL 120 AR 864g ASP FS 120 AR waga: 880g Drobne szczegóły obroty dokładna pojemność czy to wina opisu sklepów czy faktycznie się różnią Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janeczek Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Sanye -to bedzie jakis "nowy" silnik z Kraju Srodka ...Magnum,ASP ,SC , roznia sie minimalnie konstrukcja i sa podobne ...poprostu jak sie cos produkuje w jednej klasie to trzeba conieco zmienic (duzo zmienic sie nie da, wiec sa prawie identyczne) i wtedy roznice np: w wadze ...te pare gramow to moze byc np: wzmocniony wal korbowy,inna tuleja cylindra,wzmocniony rozrzad -(popychacze,sprezyny,klawiatura ,lozaska-panewki itd) to wszystko wplywa na roznice wagi ... Janek Pytanie do MODERATOROW : dlaczego "to" :ass: nie ma czapeczki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlem Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.