basing Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Jak to zobaczyłem nie mogłem uwierzyć ,że ktoś mógł wpaść na taki pomysł. Pasażerskim w hali a czemu nie. Marti Muller ma talent i głowę pełną pomysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Kadłub jest dmuchany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basing Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 coś pięknego!!! robi niesamowite wrażenie w locie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: jakim cudem tak mała prędkość przy takim obciążeniu pow.?? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 1.Klapy 2.On waży tylko 285g, a powierzchnia jest bardzo duża jak na tej wagi model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Faktycznie, nie zauważyłem że rozp. to aż 2m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Pewnie dmuchany helem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Myślę że dmuchanie helem w tym przypadku nie było by potrzebne tak duży i lekki model coś niesamowitego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Było by potrzebne i na takiej zasadzie to lata. Kadłub jest zrobione cos na wzór takich balonów jak sa na "festynach" sprzedawane (najczęściej w kształcie serca, jakiś twarzy z kreskówek itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Teraz modne są takie zabawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Dokładnie tak, kadłub jest z materiału "foliowego" napełniony Helem, dlatego waga taka a nie inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ten na pierwszy rzut oka nie wygląda na balon ale wrażenie robi oszałamiające. Tak czy owak CUDO Kurcze, dopiero jak obejżałem to w HD dopatrzyłem sie zgrzewu pod spodem i na grzbiecie samolotu, Cos niesamowitego aż sobie zassałem ten filmik i wrzuciłem do jabłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi