Atomizer Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 15 godzin temu, mayster8405 napisał: Co do powierzchni spadochronu, przychylam się do wypowiedzi Bartka. Michał przekazalem Ci ciekawy link poświęcony spadochronom-przestudiuj go !? OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witk45 Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Czołem Towarzystwu! Temat nie umarł. Okoliczności pozwoliły pobawić się znowu i jest film: Dobrego odbioru. Krytyka mile widziana. Pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Fantastyczna sprawa..! ? Zabawa na całego. Ja niestety nie mam takiego „nosiciela” i w związku z tym chwilowo zarzuciłem projekt. Mam w prawdzie Phantoma 3, ale on nie dźwignie takiego skoczka. ? A już mam nowy projekt spadochronu. Czekam na materiał ZP i wezmę się za szycie. Zrobię teraz typowy szybki spadochron eliptyczny. Nie brakuje ci prędkości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witk45 Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Hej! Osobiście wolę majestatyczne, dobrze sterowane, wręcz powolne loty. A wydaje mi się, że te moje skoczki to takie wolne wcale nie są. Staram się dobierać masę skoczka do siły wiatru. Czasem wyjdzie, czasem nie. Ukierunkowałem się na celność lądowania. Może kiedyś uda mi się dołączyć do takich zawodów w Niemczech czy Holandii. Do innych emerytów.... Próbowałem z Phantomem 1 i faktycznie słabo....bez nosiciela faktycznie beznadziejna sprawa w pojedynkę. W razie czego to tu jestem i czekam na innych.....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 2 godziny temu, witk45 napisał: Krytyka mile widziana. Czemu tak mało? *chciałeś to masz No siedzę i zazdraszczam. Ale może dożyję by podejść do tematu (jeszcze raz)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Widzę bardzo duży postęp od czasów "skoków" z mostu ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witk45 Opublikowano 23 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 He he.... Z mostu to była desperacja w pragnieniu.....nie ma co gadać...póki co technologia nam sprzyja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi