heli12345 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam serdecznie. Ostatnio zacząłem interesować się helikopterami zdalnie sterowanymi. Postanowiłem coś kopic do 250zł wstepnie zdecydowalem sie na zakup Double Horse9100. Co sądzicie o tym modelu a może proponujecie coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayerWithoutName Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Osobiście, to dołożyłbym 50 zł i kupił lamę V3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heli12345 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 a posiadasz ją osobiście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayerWithoutName Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Nie, ale latałem i wiem ze jest prosta w pilotażu, obsłudze i wielu uczyło się na niej latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heli12345 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Ale ja bym chciał coś na zewnątrz tez bo jak piszą o lamie v3 to mały wiatr i już ją znosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayerWithoutName Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dla jasności, to twój pierwszy heli ? Jeśli tak to i tak jeśli by nie znosiło tego double horse'a to przy jakimkolwiek wietrze byś go nie opanował :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heli12345 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 pewnie tak a można do takiej lamy włożyć kamerkę bo jak czytam to ona ma zasieg 1km (przynajmniej tak pisza) to by byly ladne widoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayerWithoutName Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Kamerkę nie wiem ale z 1 km to nie zobaczysz jej na bank, zawsze możesz włożyć telefon :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heli12345 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 najgorzej jak spadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayerWithoutName Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Heli czy telefon? Jak ci chodzi o telefon to jak go dobrze przymocujesz to nic nie spadnie a nawet jeśli to nie będziesz latał tak wysoko aby mu się coś stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dzieci drogie chyba nie w tym dziale piszecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heli12345 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 a gdzie mamy pisać dorosły człowieku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 http://pfmrc.eu/viewforum.php?f=40 - synku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayerWithoutName Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Oj tam, skoro pierwszy, to chłopak pomyślał że napisze w dziale od czego zacząć :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Prosiłbym o nie wytykanie sobie wieku. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Nie wiem, po co założyłeś dwa, identyczne tematy? Chcesz sobie postów ponabijać? Minimum modelu śmigłowca to model 4-ro kanałowy. DH, to trzy-kanałowa zabawka. Coś jak rower z nieskręcającą kierownicą. Owszem - ładna, bo wielka i mnóstwo na niej aluminium, które działa na "instynkt sroki". Ale zdecydowanie nie jest to coś, co można by polecić. Chyba, że nie masz już na co wydać tych pieniędzy. Ale tu bym radził raczej jakiś szczytny cel charytatywny. A już rozmowy o FPV na 1km, takim modelem, brzmią tak, jakbyś właśnie postanowił kupić narty w Tesco, z promocji i planował w ferie wyjazd na Turniej Czterech Skoczni, w charakterze zawodnika i z planem zdobycia Kryształowej Kuli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi