ostrytypos Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Witam wszystkich Chciałbym zaprezentować moją tegoroczną choinkę która ma 4,5 metra wysokości prawie 3 metry obwodu i waży ok 20-30 kg (choć wagi nie jestem pewien).Na choinkę poszło 15 metrów światełek,225 bombek i trochę łańcuchów Oto choinka przed ubraniem Uploaded with ImageShack.us I po Uploaded with ImageShack.us Niestety światełek nie widać PS Jak wam się podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Duża, jednak mi się nie podoba. Nie to, żebym miał lepszą, ale co w niej szczególnego poza rozmiarem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrytypos Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 No poza rozmiarem to nic ale nie mówiłem że jest szczególna chodziło mi tylko po to pokazać świąteczne choinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ale jaki fajny salon do latania:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ale jaki fajny salon do latania:)) i do ogrzania w zimę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrytypos Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Do latania może i tak ale tylko helikopterem sam latałem big lamom jakoś szło ale pociełem sporo kwiatów A w zime kominek grzeje ten salonik :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 ta choinka ewidentnie cierpi na skrzywienie kręgosłupa, trzeba kupić jej kosmodisk czy tam pajączek U mnie choinka może nie jest bardzo okazała, ale mi sie podoba :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrytypos Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 No bardzo ładna moja rzeczywiście trochę się skrzywiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=7562 Choinka sztuczna jak atmosfera świąt;) Wybaczcie jakość ale pod ręką do robienia zdjęć był tylko pilot od telewizora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 A my w pracy mamy taką choinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Obrazek Choinka sztuczna jak atmosfera świąt;) Wybaczcie jakość ale pod ręką do robienia zdjęć był tylko pilot od telewizora. :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Teraz masz babo placek! Cały monitor oplułem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Czaro, gdzie pracujesz ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Czaro, gdzie pracujesz ;> ?ciekawe eksponaty widzę też jestem ciekaw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Właśnie, musiałeś wstawić to zdjęcie? Teraz zżera nas ciekawość :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 technik w Pracowni BSL w ITWL. Ciekawe czy trafilem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 A ja nie mam choinki. Jestem zdecydowanym przeciwnikiem zabijania drzewek tylko po to, żeby kultywować jakieś pogańskie tradycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 A ja nie mam choinki. Jestem zdecydowanym przeciwnikiem zabijania drzewek tylko po to, żeby kultywować jakieś pogańskie tradycje. "Kościół był początkowo niechętny temu zwyczajowi, lecz szybko nadał choince chrześcijańską symbolikę "biblijnego drzewa wiadomości dobra i zła", pod którym rozpoczęła się historia ludzkości." Tiaa... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 zabijania drzeweka sztuczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Dokładnie masz jeszcze sztuczne... ale co kto lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi