Frato Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Mam Pioneera 1400 do oblatania, może dziś mi się uda to w końcu zrobić. Może za tydzien uda się nam gdzieś spotkać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Ja mam zamiar dzisiaj polatać nad łąką przy UAM i przy okazji pouczyć się dalej jazdy na rolkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frato Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Oblatałem:) Pilotowanie Pionieera to bajka, lama przy tym była jak narowisty koń Latałem na ściernisku za Leroyem w Swadzimiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padre Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 To jak, jakies wspólne latanie dziś? Latam ostatnio na granicy Moraska i Os. Sobieskiego, na polu przy drugiej odnodze ul. Nad Rózanym Potokiem. Na polu zostało ściernisko, więc lądowania tylko na brzuchu, ale mamy do dyspozycji stosunkowo dużą przestrzeń, pole lekko się wznosi, dając dobry punkt widokowy. Ktoś chętny by dołączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marooned Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Miejscówka bardzo blisko, ale dziś mam inne majsterkowanie i nie wiem o której skończę. W razie czego w jakich godzinach planujesz tam być? Chętnie bym polatał, ale najpierw obowiązki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Daj znać , o której masz zamiar się pojawić. Jak znajdę chwilę, to wpadnę, ale nic nie obiecuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padre Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Zwykle latam na godzinę przed zachodem słońca, ale dzis chyba koło 17tej. Dam jeszcze info. A tak btw. wiecie coś o dzisiejszym pikniku na Krzesinach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padre Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ok,bede tam około 16.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marooned Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Mniemam, że chodzi o tę miejscówkę? http://goo.gl/maps/byJ2M To namawiam żonę i dumam co ze sobą zabrać: Bixlera do nauki czy koptera do filmowania. Brakuje pary rąk by się zabrać ze wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ja wpadnę, nie wiem na jak długo. Planuję zabrać Gppy'ego , którego to pewnie jest już ostatni sezon oraz Mantę, która mam nadzieję zostanie zastąpiona wkrótce prawdziwym DLG, także szału nie ma. Da się tam jakoś gdzieś w miarę zaparkować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marooned Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ja będę na oko o 17, piechotką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padre Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Dokładnie ta miejscówka. Będzie ze mną również moja druga połowa, wiec bedzie para rąk do filmowania ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padre Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Parkować można wzdłuż drogi, to jest szutrowa dość szeroka droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marooned Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Brzmi jak zapowiedź nowej świeckiej tradycji, jako rzekł mój imiennik. Jak obadam czy coś tam się ciekawego nagrało to się podzielę. Dzięki za spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ja również dziękuję i mam nadzieję na następne.To chyba jedna z lepszych "darmowych" miejscówek w Poznaniu nad jakimi dane mi było latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padre Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Dzięki Panowie ( i miłe Panie) za wspólne latanie. Nie ma to jak wspólne polatanie, bo to i pogadać jest z kim i nauczyć się czegos można ;-) Powoli wrzuce jakieś filmiki. "Dziś w Poznaniu narodziła się nowa, świecka tradycja, Dzień Pieszego Modelarza. Gdy zabraknie ci baterii lub odbiornika..." ;-)) Ja zaczynam ładować baterie na jutro, może będzie mniej wiało, ale na szczęście dziś obyło się bez kraks. A przy okazji, grupę 447 o której wspomniałem podczas rozmowy znajdziecie na fejsbuniu, mam nadzieję że nie złamię regulaminu zamieszczając linka? https://www.facebook.com/groups/341965775889464/ albo szukajcie 447 Crash test Squadron... Wstęp tylko dla ludzi z poczuciem humoru ;-)) Najchętniej montypythonowskim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padre Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Krótki filmik, prosze wybaczyć nienadążanie operatorki kamery za modelem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padre Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Wieczorne loty dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Mnie kusi, bo dobrze się wczoraj latało szybowcem. Niestety mam pewne obowiązki, które mi nie pozwalają akurat dziś. A szkoda, bo pogoda jest wyśmienita ,a nad granicami powierzchni na pewno będą noszenia, które skutecznie przedłużyły by czas lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padre Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Anyway, ja będę tam koło 18- 18.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi