padre Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Może w niedziele jakieś latanko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marooned Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 A masz światła przeciwmgielne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padre Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Nie były potrzebne, wstrzeliłem się koło godziny 14- 15 w piękną pogodę, to po pierwsze a po drugie tak, mam światła ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marooned Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Wraz z kumplem rozpocząłem sezon na naszym poletku (ktoś tam kitem się uczył latać), ale coś dziwnego się stało. Kopter stracił łączność z radiem (a bywałem nim dalej), a że niestety nie posiadam failsafe to poleciał sobie z wiatrem na budowę, na której się rozbił i dość mocno pokiereszował. Weekendowo w okolicy nikogo nie było, więc tylko kopter i duma ucierpiały. Także smutnymi wieściami otwieram sezon "moraskowy" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 zapraszam wszystkich do Poznania na Otwarcie Sezonu Modelarskiego Lotniczego 28.kwiecień.2013 Lotnisko Bednary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperos Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Witam, czy w najbliższym czasie ktoś planuje jakieś loty, tak, żeby można się było spotkać i posłuchać paru rad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi