Marooned Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 To i ja sie zjawie w tych godzinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padre Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 I znów się trochę działo. Maciej na poczatku filmiku widac Twojego Bixlera ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marooned Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 I widać też bliskie spotkanie trzeciego stopnia w 0:38 i słychać szczekanie psa, przy którym wylądowałem ;-) Przepiękne niebo mieliśmy tego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ktoś z forum poginał dziś przed moim autem na ul. Kolejowej w Plewiskach ale musiałem w innym kierunku ... Niebieska "taczka " coś ala Kangoo czy Berlingo - z tyłu było coś w podobie Bixler/beta itp... Info na PW proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja jestem jutro 15-16 ,jeśli nie będzie mocno wiało. Niestety na 17 jestem umówiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marooned Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Hmm, może się uda skorzystać z ostatniego tchnienia lata. Nie mogę obiecać, ale jest szansa, że się pojawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marooned Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Niestety, nie wyrobilismy sie z obowiazkami i dzis nie bedzie mi dane polatac. Sprzyjajacych wiatrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frato Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 A ja polatałem wiało za mocno jak na mnie. http://www.my-travel-log.com/facebookApp/shareData/2012October/FBeOp6Jo.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Dzisiaj jest bardzo ładna pogoda i zamierzam z niej skorzystać. Miejsce to samo, co zawsze. Po 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marooned Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Hmm, chyba też się skuszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padre Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ja niestety jestem na wyjeździe ale w sobote będę na stałym miejscu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marooned Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Wspólna gonitwa po niebie z Lordem Rzeźnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padre Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Fajny filmik. Może w sobotę po południu jakies latanko? Zamontowałem dodatkowe oswietlenie na Corvallisa i chętnie bym wypróbował ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marooned Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Zobaczymy jak z pogodą. Opcja jest Ja właśnie płodzę oświetlenie do koptera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padre Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Spoko, to można zacząć koło 17tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padre Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Trochę wieje, ale chyba pójdę zobaczyć czy da się latać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Ja dzisiaj podziękuję. Raz, że nie zdążę naładować lipków przed zachodem, dwa, że dzisiaj porwał mnie wir dłubania (konstruowania), więc siedzę w piwnicy od rana, niczym szalony naukowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marooned Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 padre, ja też muszę dziś odpuścić. Obowiązki Lordzie, czekamy na efekty dłubania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marooned Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Natknąłem się na taki filmik. Jeszcze sporo przed nami w kwestiach wspólnego latania http://youtu.be/h5SLm59rP6A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Z podglądem w czasie rzeczywistym trochę łatwiej tak latać, niż z ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi