Lukasz Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Cześć, Na szczęście Polacy już robią laserowe tartaczki (wilga, extrim) i nie ma potrzeby sprowadzać ich z daleeeka... ale czy tak jest? Trochę z przekory wczoraj zajrzałem na stronę www.estarmodels.com i przejrzałem ich najnowszą ofertę. Klikam klikam no i wpadłem na ślicznie wykonanego Fi-156 Storch'a. Kiedyś chorując na ten samolot zrobiłem jego plastikową wersję w 48ce Myślę że wart jest swojej ceny 143$ czyli coś około 460zł ze względu na wrażenie jakie na mnie zrobił - powiedzcie to ja jestem mało obiektywny czy ten model jest taki śliczny i czy to nie jest tylko zauroczenie (studenckie 470zl piechotą nie chodzi )... a pokusa ogrooooma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ...rzeczywiście, cieszy oko :wink: Tych lądowań to trochę czepiałbym się; na pewno zbyt szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Model ten od conajmniej 2 lat jest w ofercie naszego rodzimego sklepu. Kosztuje 460zł, jeśt super. Uważam jednak że to stanowczo za dużo. Gdyby kosztował mniej, znacznie mniej to już dawno bym go posiadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Model ten od conajmniej 2 lat jest w ofercie naszego rodzimego sklepu. Kosztuje 460zł, jeśt super. Uważam jednak że to stanowczo za dużo. Gdyby kosztował mniej, znacznie mniej to już dawno bym go posiadał. O qtfaaaa! Ide szperac! dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?cPath=170_235&products_id=1763 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Ładne są, fakt. Ale maja opinie zbyt przekombinowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 mi też się ogromnie podoba, zwłaszcza odkąd przeczytałem, że ma klapy i sloty i można nim się bawić w STOL (Short TakeOff and Landing) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Model jest ładny,ale zgadzam się z Fokkerem, że cena jest trochę wygórowana jak za taką wielkość,osobiście wolałbym dać ok.540 zł za zestaw o rozpiętości 2080mm oferowany w http://www.der-schweighofer.at/web/productdetails.php?artikelnummer=28203&prodID=98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.