Skocz do zawartości

Fi-156 Storch

Lukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Na szczęście Polacy już robią laserowe tartaczki (wilga, extrim) i nie ma potrzeby sprowadzać ich z daleeeka... ale czy tak jest?

Trochę z przekory wczoraj zajrzałem na stronę www.estarmodels.com i przejrzałem ich najnowszą ofertę. Klikam klikam no i wpadłem na ślicznie wykonanego Fi-156 Storch'a. Kiedyś chorując na ten samolot zrobiłem jego plastikową wersję w 48ce :lol: Myślę że wart jest swojej ceny 143$ czyli coś około 460zł ze względu na wrażenie jakie na mnie zrobił - powiedzcie to ja jestem mało obiektywny czy ten model jest taki śliczny i czy to nie jest tylko zauroczenie (studenckie 470zl piechotą nie chodzi :lol: )... a pokusa ogrooooma :P

Opublikowano

Model ten od conajmniej 2 lat jest w ofercie naszego rodzimego sklepu. Kosztuje 460zł, jeśt super. Uważam jednak że to stanowczo za dużo. Gdyby kosztował mniej, znacznie mniej to już dawno bym go posiadał.

Opublikowano
Model ten od conajmniej 2 lat jest w ofercie naszego rodzimego sklepu. Kosztuje 460zł, jeśt super. Uważam jednak że to stanowczo za dużo. Gdyby kosztował mniej, znacznie mniej to już dawno bym go posiadał.

O qtfaaaa! Ide szperac! dzieki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.