Skocz do zawartości

Nadchodzi kryzys... oszczędzać materiały!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Natknąłem się na materiał, a raczej fragment programu edukacyjnego, jak ekonomicznie wykorzystywać materiały podczas budowy modelu. W dobie kryzysu może się przydać!!

Opublikowano

Do wykonania zabawki tak,ale w modelarstwie należy pamiętać np.o kierunku włókien w balsie.A wtedy tak różowo już nie jest. ;D

Opublikowano

No kiedyś to takie było klocki lego :(

W pierwszej klasie podstawówki coś podobnego modziłem, po czym się wziąłem za sklejanie Małych Modelarzy :)

Bardzo pięknie i łopatologicznie wszytko wytłumaczone. Dzisiaj już się tak dzieciaki nie bawią, teraz jest Facebook i Twister oraz NK i GG w myśl zasady " jak Cię tam nie ma, to tak jak byś nie żył" :x

Opublikowano

Dzisiaj już się tak dzieciaki nie bawią, teraz jest Facebook i Twister oraz NK i GG w myśl zasady " jak Cię tam nie ma, to tak jak byś nie żył"

To ja jestem jakiś dziwny :shock: ;) i od dawna nie żyję ;)
Opublikowano

teraz jest Facebook i Twister oraz NK i GG

chyba chodziło Ci o Twitter'a - bo tu sie klika, a w twistera to trzeba się wyginać, i wogóle można się przy tym spocić, to napewno nie dla dzisiejszych dzieci.

Opublikowano

filmy z Adamem Słodowym i jego dzieła powinny być znane wszystkim modelarzom :)

zwłaszcza Ci młodzi niepokorni, powinni przed przystąpieniem do forum, zaprezentować jedno ze swych dzieł :(

Opublikowano

i jego niezapomniany wskaźnik

Prawie jak kursor :mrgreen:

Nawet niewiedziałem że ten program był w kolorze nadawany. :idea:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.