Tochy Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Natknąłem się na materiał, a raczej fragment programu edukacyjnego, jak ekonomicznie wykorzystywać materiały podczas budowy modelu. W dobie kryzysu może się przydać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Do wykonania zabawki tak,ale w modelarstwie należy pamiętać np.o kierunku włókien w balsie.A wtedy tak różowo już nie jest. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 No kiedyś to takie było klocki lego W pierwszej klasie podstawówki coś podobnego modziłem, po czym się wziąłem za sklejanie Małych Modelarzy Bardzo pięknie i łopatologicznie wszytko wytłumaczone. Dzisiaj już się tak dzieciaki nie bawią, teraz jest Facebook i Twister oraz NK i GG w myśl zasady " jak Cię tam nie ma, to tak jak byś nie żył" :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatrak Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dzisiaj już się tak dzieciaki nie bawią, teraz jest Facebook i Twister oraz NK i GG w myśl zasady " jak Cię tam nie ma, to tak jak byś nie żył" To ja jestem jakiś dziwny :shock: i od dawna nie żyję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Gratuluję. Jesteś jednym z tych nielicznych, którzy cenią sobie swoją prywatność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 teraz jest Facebook i Twister oraz NK i GG chyba chodziło Ci o Twitter'a - bo tu sie klika, a w twistera to trzeba się wyginać, i wogóle można się przy tym spocić, to napewno nie dla dzisiejszych dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 filmy z Adamem Słodowym i jego dzieła powinny być znane wszystkim modelarzom zwłaszcza Ci młodzi niepokorni, powinni przed przystąpieniem do forum, zaprezentować jedno ze swych dzieł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Tak pan Słodowy i jego niezapomniany wskaźnik...łza w oku się kręci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 i jego niezapomniany wskaźnikPrawie jak kursor :mrgreen: Nawet niewiedziałem że ten program był w kolorze nadawany. :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi