Irek M Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Umieszczam film z dzisiejszego lotu. Jakosc jak z key chain 808 #11ale zaskoczyło mnie to co zobaczyłem po wylądowaniu. Najpierw fotka : moje lądowisko: i film: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=VNgAj1C9WmM&list=UU2LL3o_B7-CHq0v8LTAKPuw&index=1&feature=plcp
Mars_2000 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Może i filmik fajny... I wiem, że było wałkowane to już ze 100x na forum, ale jeszcze raz to napiszę i to u Ciebie Irku w temacie. Tak beztroskiego latania nad głowami ludzi nie pochwalam :evil: Cokolwiek się stanie z modelem w powietrzu...aż "strach się bać". Po to mamy lotniska poza strefami zabudowanymi, aby właśnie ograniczać ryzyko wypadku do minimum , a i tak różne "przygody" się nam tam przytrafiają. Latanie w terenie zabudowanym, nad ulicami to ... brak wyobraźni (używając słów najlżejszego kalibru...)
Irek M Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2012 brak wyobraźni (używając słów najlżejszego kalibru...)Brak wyobrażni byłby gdyby to były loty 20m nad ulicą a nie 400m. Cześciej nad terenami zabudowanymi przelatują awionetki niż nasze modele. Mam i takie fotki...
miksell Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 A jaka kamerka bo ładne nagranie?
engelbert Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 zaskoczyło mnie to co zobaczyłem po wylądowaniu. Próbuję zgadnąć, model był oblodzony. :jupi:
Irek M Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 Fokker napisał/a: zaskoczyło mnie to co zobaczyłem po wylądowaniu. Próbuję zgadnąć, model był oblodzony. Nie chodziło o wygląd modelu tylko nagrane widoki :mrgreen: To mnie zaskoczyło po pogoda choc ładna to nic nie wskazywało, że aura roztoczy mi takie widoki. Niestety nie nagrało sie do końca teraz będzie już styropianowa"gorąca torba" :mrgreen: dla kamerki.
Rekomendowane odpowiedzi