Irek M Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Umieszczam film z dzisiejszego lotu. Jakosc jak z key chain 808 #11ale zaskoczyło mnie to co zobaczyłem po wylądowaniu. Najpierw fotka : moje lądowisko: i film: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=VNgAj1C9WmM&list=UU2LL3o_B7-CHq0v8LTAKPuw&index=1&feature=plcp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Może i filmik fajny... I wiem, że było wałkowane to już ze 100x na forum, ale jeszcze raz to napiszę i to u Ciebie Irku w temacie. Tak beztroskiego latania nad głowami ludzi nie pochwalam :evil: Cokolwiek się stanie z modelem w powietrzu...aż "strach się bać". Po to mamy lotniska poza strefami zabudowanymi, aby właśnie ograniczać ryzyko wypadku do minimum , a i tak różne "przygody" się nam tam przytrafiają. Latanie w terenie zabudowanym, nad ulicami to ... brak wyobraźni (używając słów najlżejszego kalibru...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 brak wyobraźni (używając słów najlżejszego kalibru...)Brak wyobrażni byłby gdyby to były loty 20m nad ulicą a nie 400m. Cześciej nad terenami zabudowanymi przelatują awionetki niż nasze modele. Mam i takie fotki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 A jaka kamerka bo ładne nagranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondiz Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 key chain 808 #11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engelbert Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 zaskoczyło mnie to co zobaczyłem po wylądowaniu. Próbuję zgadnąć, model był oblodzony. :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondiz Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 sopelek lodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Fokker napisał/a: zaskoczyło mnie to co zobaczyłem po wylądowaniu. Próbuję zgadnąć, model był oblodzony. Nie chodziło o wygląd modelu tylko nagrane widoki :mrgreen: To mnie zaskoczyło po pogoda choc ładna to nic nie wskazywało, że aura roztoczy mi takie widoki. Niestety nie nagrało sie do końca teraz będzie już styropianowa"gorąca torba" :mrgreen: dla kamerki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi