tytan12 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Panowie,pomocy :!: Jak to usunąć z komputera,nie wiem jakim to cudem się zainstalowało[wirus :?: ] Słabo się znam na tych sprawach, więc proszę o pomoc bo nie da się pracować na komputerze :twisted:
tytan12 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2012 Dodaj/usun programy? Nie działa, w programach go nie ma był w Files ,usunąłem ale dalej nadaje :twisted: a za aktywację każe sobie zapłacić 80 dolców :crazy:
Pawel_W Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 W trybie awaryjnym użyj programu Malwarebytes Anti-Malware. To co złapałeś to wirus. Patrz tu: http://tata1959.blogspot.com/2011/02/security-defender.html
tytan12 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2012 Dzięki bardzo :jupi: Paweł masz u mnie plusika,bo tutaj nie da się kliknąć :evil: .Super programik,w 10min. było po kłopocie jeszcze raz dzięki A,jeszcze jedno pytanko czy mogę używać go wspólnie z Avastem,cz trzeba któryś wyłączyć :?:
Pawel_W Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Raczej powinno się dać korzystać z obu razem. Avast to antywirus a Malwarebytes to jak sama nazwa wskazuje anti-malware. Wzajemnie się uzupełniają.
karlem Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Mając Avasta jakim cude złapałeś wirusa :shock: :?:
tytan12 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 He,he chyba hakerom coś się pomyliło(to było w piątek),ale ,po za tym to chwyciłem chyba z "meczyków",właśnie oglądałem mecz :devil: Avast nie zaskoczył :?: Ale już jest o.k :mrgreen:
Pawel_W Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Mając Avasta jakim cude złapałeś wirusa :shock: :?: Ten program to nie wirus, to malware. Avast nie ma za zadanie wykrywać tego. Wirus i malware mają ze sobą tylko tyle wspólnego, że... działają na nerwy
karlem Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 ...no i sobie ściągnąłem i pracuje, zobaczymy, ile znajdzie... :wink: A pytałem, bo sam używam Avast'a...
tytan12 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 He,he :lol2: jeszcze raz wracam :devil: i proszę o poradę,coś takiego mi się stało ,mozilla firefox wyświetla mi ''Serwer proxy odrzuca połączenia'',internet explorer działa :shock: ,a jako że jestem zielony w tych sprawach nie wiem co czynić :shock: Firefox od kilku lat działał mi sprawnie a tu taka kicha :twisted:Może przez te mrozy :devil:
Paweł R Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Firefox - opcje - zaawansowane - sieć - ustawienia - bez serwera proxy albo automatyczne wykrywanie włącz. Chyba pomoże
Rekomendowane odpowiedzi