tytan12 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Panowie,pomocy :!: Jak to usunąć z komputera,nie wiem jakim to cudem się zainstalowało[wirus :?: ] Słabo się znam na tych sprawach, więc proszę o pomoc bo nie da się pracować na komputerze :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Dodaj/usun programy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Dodaj/usun programy? Nie działa, w programach go nie ma był w Files ,usunąłem ale dalej nadaje :twisted: a za aktywację każe sobie zapłacić 80 dolców :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 W trybie awaryjnym użyj programu Malwarebytes Anti-Malware. To co złapałeś to wirus. Patrz tu: http://tata1959.blogspot.com/2011/02/security-defender.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Dzięki bardzo :jupi: Paweł masz u mnie plusika,bo tutaj nie da się kliknąć :evil: .Super programik,w 10min. było po kłopocie jeszcze raz dzięki A,jeszcze jedno pytanko czy mogę używać go wspólnie z Avastem,cz trzeba któryś wyłączyć :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Raczej powinno się dać korzystać z obu razem. Avast to antywirus a Malwarebytes to jak sama nazwa wskazuje anti-malware. Wzajemnie się uzupełniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Mając Avasta jakim cude złapałeś wirusa :shock: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 He,he chyba hakerom coś się pomyliło(to było w piątek),ale ,po za tym to chwyciłem chyba z "meczyków",właśnie oglądałem mecz :devil: Avast nie zaskoczył :?: Ale już jest o.k :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Mając Avasta jakim cude złapałeś wirusa :shock: :?: Ten program to nie wirus, to malware. Avast nie ma za zadanie wykrywać tego. Wirus i malware mają ze sobą tylko tyle wspólnego, że... działają na nerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 ...no i sobie ściągnąłem i pracuje, zobaczymy, ile znajdzie... :wink: A pytałem, bo sam używam Avast'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 He,he :lol2: jeszcze raz wracam :devil: i proszę o poradę,coś takiego mi się stało ,mozilla firefox wyświetla mi ''Serwer proxy odrzuca połączenia'',internet explorer działa :shock: ,a jako że jestem zielony w tych sprawach nie wiem co czynić :shock: Firefox od kilku lat działał mi sprawnie a tu taka kicha :twisted:Może przez te mrozy :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Firefox - opcje - zaawansowane - sieć - ustawienia - bez serwera proxy albo automatyczne wykrywanie włącz. Chyba pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi