utopia Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Z ciekawości, bez żadnej złośliwości zapytam gdzie się znajduje taka informacja, bom ślepy? ależ owszem odpowiem bez złosliwośći dodaj do koszyka wiecej niż trzy ............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capo Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 http://awesomescreenshot.com/00etzta14 http://awesomescreenshot.com/0cdu0f9b8 Może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 to realizuj dalej ........... zrobisz biznes ale nie zdziw się jak coś przestanie grac po drodze........ inni juz to przerabiali nie wpadłeś na myśl dlaczego można dodać do koszyka tylko trzy ? dodać do koszyka tylko trzy a nie edytować w następnym kroku ilość ... widzisz nie jesteś taki bystry jak myślisz - byli inni przed tobą i wcale nie ja bo ja tego nie sprowadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson-m3 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Dla napaleńców na Turnigy 9X ciekawa oferta na alledrogo http://allegro.pl/nowa-turnigy-9x-v2-2-4ghz-instrukcja-pl-i2111326056.html zna moze ktoś tego sprzedającego ,kupowal od niego, oby tylko nie było jak z tymi apkami z Ebey-a po 130zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 jaki sens kupować u gościa za 310 skoro taniej jest za odrą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Można pobraniowo, więc nie ma strachu. Całkiem interesująca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Kupuję u tego gościa li-pole, ma nieraz w dobrej cenie ,nigdy nie było problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timi Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Wysyłka około 16 lutego Pewno jeszcze w PL nie ma Jest to jakaś alternatywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabor Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 A ten gość to ja. Nikogo do niczego nie namawiam, żyjemy w wolnym kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson-m3 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 jaki sens kupować u gościa za 310 skoro taniej jest za odrą ? Doliczając koszty wysyłki i kurs po jakim jest rozliczanie groszowe sprawy na pojedyńczej sztuce a ewentualne grupowe zakupy i rozsyłka ,wpłaty ,przynajmnie jak dojdzie z ułamaną anteną to gostek podobno je sprawdza przed wysyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson-m3 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 A ten gość to ja. Nikogo do niczego nie namawiam, żyjemy w wolnym kraju w takim razie proponuje dla forumowiczów WYSYŁKE GRATIS ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 A ten gość to ja. Nikogo do niczego nie namawiam, żyjemy w wolnym kraju TO się nazywa CHŁOP Z JAJAMI przepraszam za chłopa - pewnie zakumałeś sedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabor Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Nie chcę być posądzony o robienie interesów na forum. Ale to kwestia dogadania się indywidualnie co do wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senator Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Rabor wydaje mi się czy Ty właśnie zrobiłeś taki myk i zamówiłeś siedem z Niemiec ? Nie żebym mówił że to coś złego etc, tylko pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Nie chcę być posądzony o robienie interesów na forum a czy to cos złego? biznes i tyle ..przyznałes sie że to ty i tyle ....ew wiedzą kogo ścigać z gwarancją ale dla mnie szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabor Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Rabor wydaje mi się czy Ty właśnie zrobiłeś taki myk i zamówiłeś siedem z Niemiec ? Nie żebym mówił że to coś złego etc, tylko pytam Tak, dziś rano skapowałem się że są w Niemczech i wziąłem max ile się dało. W chinach mam zamówione ale nie prędko się doczekam ich. Co do gwarancji na 120 sztuk które sprzedałem 2 wróciły bo akumulatory źle podłączono. Plus jedną sztukę ja zatrzymałem wadliwą na części. Na pewno nigdy nie wysyłam wadliwych do kupujących bo zawsze je sprawdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Rabor, Gwarancja 60 dni to taka słaba coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 ...powinieneś dawać 7-letnią, jak toyota :twisted: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 ...powinieneś dawać 7-letnią, jak toyota :twisted: :wink:Wystarczy standardowa, roczna. Jak mówi KC.Edit. Doczytałem różnicę między rękojmią a gwarancją. Zapytam więc, na jaki okres przewidziana jest gwarancja producenta na tą aparaturę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Sprzedający daje gwarancję 60-dniową i to jest zgodne z KC. (Art. 577. § 2. KC) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi