Grzesiek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Jak w temacie napiszcie co sadzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Mam 4 szt. od jakiegoś czasu, szczerze bardzo fajne ,tanie serwa do deprogniotów, bądź małych parkflyerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ja też nie mogę złego słowa powiedzieć Są jednak przeciwnicy i twierdzą, że te serwa nie nadają się do niczego. Ponoć nie trzymają "zera" (ja nie zauważyłem). Nagminnie używam tych serw i używać będę.. Oczywiście tam, gdzie wymagana jest większa siła - polecam TGY90S z metalowymi zębami.. Ale jak napisał Cimek, do tych celów są idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Dzieki Mysle ze to prawie te same co HTX a z owych jestem zadowolony raczej sie na nie żuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Miałem serwa TG9 (bez literki "e") i HXT900. Różnica była bardzo widoczna... Hextroniki chodziły zdecydowanie szybciej i sprawiały wrażenie silniejszych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Są jednak przeciwnicy i twierdzą, że te serwa nie nadają się do niczego. Ponoć nie trzymają "zera" (ja nie zauważyłem). Tak ja to pisałem... kupiłem chyba z pierwszej partii produkcyjnej - zaraz jak się pokazały i były totalną tandetą . Po tamtej wpadce kupowałem już wyłacznie HXT dla modeli do tłuczenia kartofli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweksp1 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Też miałem TG9 i HXT900. TG9 potrzebowały więcej prądu (5,5-6V), wtedy chodziły podobnie do HXT900, a na 4,8V, jak pisał JacekO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ale temat dotyczy serw TG9e, Mam ich dość dużo i powiem, że są szybsze od hxt 900, których też dużo stosuję. Ltam z takimi w ESA i na razie mnie żadne nie zawiodły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 A marudzicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario375 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Mam parę TG9e i ogólnie nie narzekam, ale dzisiaj rozebrałem jedno w celu wyczyszczenia potencjometru (drgania w rejonie neutrum - ten typ tak chyba ma, ale odrobina spirytu pomaga)i od środka na dolnym dekielku zobaczyłem taką naklejeczkę z datą produkcji i napisem TOWER PRO. Czyżby wszystkie niskobudżetowe serwa to było to samo tylko z inną naklejką? Kupiłem też HXT i jedno miało luzy, zależy jak się trafi, ale myślę że to wszystko z jednego wora leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek12345 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Kupiłem 5 tych serw. Jedno z nich wariuje, samo sobie "lata" na wszystkie strony i strasznie się grzeje. Nie wiecie może co jest grane? Serwo nówka i działać nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek12345 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Kupiłem 5 tych serw. Jedno z nich wariuje, samo sobie "lata" na wszystkie strony i strasznie się grzeje. Nie wiecie może co jest grane? Serwo nówka i działać nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 A na pewno dobrze podpinasz do odbiornika? Bo takie sytuacje dzieją się, że albo Potencjometr , elektronika, albo własnie złe podłączenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 A na pewno dobrze podpinasz do odbiornika? Bo takie sytuacje dzieją się, że albo Potencjometr , elektronika, albo własnie złe podłączenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek12345 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Cimek Zamówiłem 5 i 4 działają poprawnie, więc chyba dobrze podpinam (biały kabelek u góry), a to jedno wariuje. No i strasznie gorące się robi to serwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek12345 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Cimek Zamówiłem 5 i 4 działają poprawnie, więc chyba dobrze podpinam (biały kabelek u góry), a to jedno wariuje. No i strasznie gorące się robi to serwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Tomek12345, bez urazy jaka cena taka jakość zamówiłem cały karton tych serw ..ile wywaliłem ( a raczej przeznaczyłem na dawców nie pomnę) ale skoro kupujemy serwo za 1 dolar ,90 czy nawet taniej (niż 6 zyla) podczas gdy najtańszy Hitec kosztuje w sklepach coś koło 45 zł( strzelam) ..można wkalkulować ze coś nie pójdzie po naszej myśli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Tomek12345, bez urazy jaka cena taka jakość zamówiłem cały karton tych serw ..ile wywaliłem ( a raczej przeznaczyłem na dawców nie pomnę) ale skoro kupujemy serwo za 1 dolar ,90 czy nawet taniej (niż 6 zyla) podczas gdy najtańszy Hitec kosztuje w sklepach coś koło 45 zł( strzelam) ..można wkalkulować ze coś nie pójdzie po naszej myśli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 No to prawdopodobnie trafileś na felerny egzemplarz ,tak już jest z tanimi serwami niestety Będziesz miał "jako dawcę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 No to prawdopodobnie trafileś na felerny egzemplarz ,tak już jest z tanimi serwami niestety Będziesz miał "jako dawcę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi