ertman_176 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Planuje wyjazd do Grudziadza aby polatac na zboczu, ale jak wiadomo samemu bywa nudno ... Czekam na was ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 jak już się umawialiśmy, to będę Zobaczymy jaka pogoda i skąd będzie wiało ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Witam ! Kiedy gdzie jak ?? Obecnie nie mam nic lotnego ale juz nad tym pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Za wiele nie ma do ustalania, okolo 16 tam gdzie zawsze jezeli pogoda bedzie oki co monitorujemy na bierzaco, dokladnie w niedziele bedziemy wiedzieli wiecej albo i nawet w poniedzialek kolo poludnia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Dlaczego akurat poniedziałek :cry: zresztą wszystko wskazuje na to że w poniedziałek pogoda nie zagra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Poniedzialek??? ja w pon odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 W niedziele to bym się skusił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 JAk tak koledzy mowia to czemu nie niedziela o ile Jarek da rade ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 To ustalajcie i pasownie by było koło 10-11 ,jak nie to lece w drugą strone Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Jutro (niedziela) to będzie piękny dzień na loty - tylko że nie na naszych zboczach :evil: Wiatr baaaardzo słaby i nie w tych kierunkach - dziś już można powiedzieć że w niedzielę nie da rady latać na zboczach Nowe/Parski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 To zostaje mi OCHODZITA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 A czemu nie niedziela ... Niedziela może być ... i poniedziałek ... albo którykolwiek inny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Niedziela popoludnie wyglada w miare ale tylko na Nowe a do tego slabo wieje. Nie wiem co o tym myslicie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Jutro nawet na ochodzite kiepska pogoda Nie wiem czy cieszyć się ze słońca i ładnej pogody, czy może płakać z braku wiatru Może przyszła niedziela ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Tutaj pogoda w Nowem - jutro plajta cały dzień - można temu wierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Hmm. Plato ale za to ladna pogoda, moze guma + linka na Lisich ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Jak macie wyczep do holu to chętnie wyholuje :mrgreen: Dziś już niestety odpadam bo zmykam do Starogardu Gd. - ale na przyszłość w razie kiepskich wiatrów :mrgreen: Ertman - razem z Elektronem próbowaliśmy holować jedno z Twoich skrzydełek i nie wiedzieć dlaczego podczas holowania zachowywało się jak reklamówka na lince hehe. Rozleciało się po kilku metrach. Widziałem jak holowali skrzydełka więc u nas coś było nie tak. Tylko co :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ja tez niepowiem czemu bo nic nie widzialem ... Mowa o tym duzym tak ... Wstepnie moge powiedzies ze pewnie mialo za male obc. pow. bo zeby holowac skrzydelko to musi ono swoje wazyc a przy tak duzym modelu to z 500g lekko ... Ja tez holowalem z 10 slkrzydelek i 3 zdazyly sie niewypalem na hol ... Wedlug mnie zalozeniem tego modelu bylo nie holowanie tylko zbocze ... A moze poprostu cos zj....em i tyle, to tylo skrzydelka, lapie plytke styro i tne nastepne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ale jednak sie udało nam spotkać ... http://picasaweb.google.pl/asiaipawel.slub/Parski24092007 Kiepski operator kiepskie zdjecia, ale zawsze Zwineliśmy hol i zrobilo sie ciemno tak ze juz nic nie bylo widac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ale ja jestem szczęśliwy. Udało mi się przełamać strach przed holem i mefisto śmigał w niebo z gumy No to było latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.