KrzysiekZ Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Strasznie zal Mars.. slicznie wygladal i na ziemi i w locie. Mysle ze da sie go jednak zreanimowac. Na pewno warto sprobowac. Nie ma piekniejszego samolotu niz Spit... Wytrwalosci! Sam czekam wlasnie na spita, nieco wiekszego z UH, na razie po moim zamowieniu na stanie maja minus 17!! :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Strasznie zal Mars.. slicznie wygladal i na ziemi i w locie. Dzięki. (...) Mysle ze da sie go jednak zreanimowac. Na pewno warto sprobowac. (...) Generalnie spieszę donieść, że Siły Powietrzne Jej Królewskiej Mości zdecydowały się na remont generalny samolotu, który jest już prawie ukończony. Lekko na urodzie straciła jedynie część dziobowa, ale nie aż tak bardzo. Zostało mi jeszcze wklejenie na nowo kabinki z pilotem, naniesienie nowych oznaczeń bojowych, lekki retusz farbami i montaż wyjętego silnika wraz z elektroniką. Zostaje mi czekanie na nowe śmigła SF 9x6 z HobbyCity i jeśli tylko dotrą (co powinno nastąpić jeszcze w tym tygodniu), to odbędzie się ponowny oblot w weekend. (...) Nie ma piekniejszego samolotu niz Spit... Otóż to ;D Dlatego też zdopingowałem się do jego remontu , bo nie mogłem pozwolić mojemu Spitfire'owi na tak kiepski koniec :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 No to super - tym razem - prowadzenie anteny trzeba usprawnic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.