utopia Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Ponieważ już trzeci raz HK poleciało sobie w...wiecie co ..... i potrzebują aż 2 tygodni by spakować towar który jest na stanie zapytowuję o inne sprawdzone sklepy w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Sprawdzone to polskie, polecam www.majster-klepka.pl - ceny ja na Polskę ,,normalne" oraz szeroki asortyment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Sprecyzuję - nie chodzi o krajowe sklepy . Z większością jestem nawet na "ty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Obawiam się, że takiego asortymentu jak w HK nie ma żaden sklep.. Polecam sprawdzić: www.hobby-paradise.com www.pw-rc.com www.miracle-mart.com www.rc711.com www.rc-castle.com W pierwszych czterech sklepach robiłem zakupy - wszystko o niebo sprawniej niż w HK. rc-castle - jeszcze nie sprawdzałem, ale według opinii kolegów z innych forów - sklep porządny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Moim zdaniem to kupowanie przez internet ze sklepu odległego o tysiące kilometrów nie jest sposobem na 'szybkie zakupy' Od tego są sklepy lokalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Pamiętajmy o chińskim nowym roku ! To przez niego teraz te opóźnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikasiak Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 https://www.leaderhobby.com/index.asp szybko i sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Pamiętajmy o chińskim nowym roku ! To przez niego teraz te opóźnienia. przepraszam ale co mnie obchodzi jakiś chiński nowy rok ...... wpis nic nie wnoszacy do tematu - jak u mnie w firmach robi sie inwenturę jest jeden klik i sklep internetowy jest nieaktywny do czasu skończenia procedury ... to chinole są tak tępi że nie potrafią? ...prawda jest taka że HK obraca kasą klientów olewając wysyłkę towaru który to "niby" posiadają na stanie prawdą jest że szybkie zakupy robię w kraju i wydaję wiele więcej niż w HK bo nie lubię gdy ktoś robi sobie jajca za moje pieniądze do tego kantując na kosztach wysyłki - kto nie wierzy niech zważy w domu swoją paczkę a potem żąda od HK zwrotu niesłusznie pobranej kasy .. pisałem 12 raz - za każdym razem bez odzewu no chyba że chiński nowy rok jest od września do września to zmienia postać sprawy do każde zamówienie kibluje ostatnio 2-3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Moim zdaniem to kupowanie przez internet ze sklepu odległego o tysiące kilometrów nie jest sposobem na 'szybkie zakupy' Od tego są sklepy lokalne. :rotfl: Jak mam iść osobiście do "lokalnego sklepu" we Wrocławiu to mnie trafia. Proste zakupy trwają 45minut, przy tym zero ludzi w sklepie.Wolę dodać za przesyłkę i się nie denerwować (w innym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 https://www.leaderhobby.com/index.asp szybko i sprawnie Potwierdzam, ale mają mniejszy asortyment no i nie znalazłem jakiegoś apletu do śledzenia paczki, trzeba wysłać maila a miła Penelopa poda numer przesyłki i wtedy jest już ok. Za to niektóre ceny na lipole lub inne są FANTASTIC!!! Np turbina EDF 90 mm za ok 3-4 $, i wiele innych. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 https://www.leaderhobby.com/index.asp szybko i sprawnie Raz kupowałem (i to nie w czasie chińskiego Nowego Roku), tydzień im zajęło dostarczenie na pocztę... Poza tym koszt wysyłki nieco wyższy niż w HK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikasiak Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 U mnie zawsze na drugi dzień wysłane, co prawda kupowałem tam tylko z 6 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacca Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Galanterię kupowałem w http://www.r2hobbies.com/eng/index.php i szło sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi