szymon_ Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Od jakiegoś czasu zauważyłem przesunięcie do przodu, czasu forum o około 7 min. Da się coś z tym zrobić? :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Tak,przestaw sobie zegarek :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Jak to niedawno w pewnej reklamie było: "Miły Panie, czasu nie da się zatrzymać" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 7:42 Pewnie na serwerze czas się nie synchronizuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 PL"]Od jakiegoś czasu zauważyłem przesunięcie do przodu, czasu forum o około 7 min. Da się coś z tym zrobić? co za różnica?? a Ty z czym synchronizujesz zegarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Nie wiem w czym problem, 10 min. to wiele, ale można zsynchronizować godzinę na serwie forum, do naszej dokładnej ze strefy czasowej. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Dzięki temu na forum później się ściemnia i nie trzeba światła tak długo świecić. edit A nie jednak wcześniej się ściemni. To rzeczywiście bez sensu. Zróbcie coś z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 PL"]ale można zsynchronizować godzinę na serwie forum, do naszej dokładnej ze strefy czasowej.a ja na ulicy zapytałem która godzina i tak mam do dzisiaj ustawiony zegarek :crazy: co za różnica?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi