marcel_Kaszëbë Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 stabilizator musi być V.Low Drop czyli układ o niskim spadku napięcia. Na wejściu wystarczy 100 nF na wyjściu daję 10, 22?F tantale. Rozumiem że w/w części dostanę bez problemu w sklepie elektronicznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brodaty Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ja kupuję zawsze w TME tam mają napewno stabilizator - 2,71zł L4941 wersja SMD kondensatory od 0,44zł szt 10?F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 przesyłka wyniesie mnie 3x więcej niż wartość części. W gdyni mam bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Powinny być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.