Paweł R Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Takie coś z nudów na szybkiego sklepałem. Ale zdolniacha ze mnie xD http://www.youtube.com/watch?v=l9xnKpZVrys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Zasiej sobie rzeżuche! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 na szybkiego sklepałem.Na szybkiego powiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Zdjęcia cykaly się automatycznie potem wrzucielm do Windows Move Makera zmianilem w ustawieniach coby zdjęcie nowe co 1,2sec sie pokazywało + dałem speed x4 napisy początkowe i koncowe no i muzyka w tle. Jakies 10 minut roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 A, bo myślałem że siedzisz przy oknie i cykasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Nieeeee xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 a mnie jedna rzecz męczy. że Ci sie chciało tak rano wstać... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Na to też bylem za leniwy Włączyłem program w telefonie jak kładłem się spać a potem zdjęcia te miedzy ~23-6 usunąłem bo niczym sie nie różniły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 A czemu wzeszło tak bardzo z boku kadru. Przy pierwszym oglądaniu nie zauważa się momentu wschodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Nie miałem pojęcia w którym miejscu słonko wstaje Zamiarem moim było tylko to aby nagrać powoli rozjaśniający się dzień a słońce zostało uchwycone zupełnie przypadkowo W piątek zrobie samo słońce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej68IX Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Fajne. Jakim aparatem / kamerą to robiłeś, jak go trzeba ustawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Telefon Sony Ericsson w995 do tego aplikacja camplus. Aplikacja działa na większości SE, tylko SE. Java Dodatkowo SE musi obsługiwać jave. A obsługa samego programu to kaszka z mleczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi