rapier Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Witam kolegow. Mam pytanie do tych co bywaja w tym raju modelarskim. Zawsze mi sie marzylo pojechac na czesc urlopu w to miejsce jednak o ile wiem co ja bym tam robil to musze tez zorganizowac troche atrakcji dla zony i 2 coreczek ( 5 i 1 rok ). Tak wiec pytanie: Co tam mozna jeszcze robic, co jest siekawego do zobaczenia, zwiedzenia, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Byliśmy tam. Cóż, blisko jest Solina, a to obecnie kurort, więc nie brak atrakcji typowo turystycznych. Poza tym zwiedzanie starych cerkwi, np. w Berezce, czy w Łopienkach. Można zwiedzić Lesko, w tym starą synagogę. W Weremieniu można polecieć szybowcem, oczywiście w sezonie. No i szlaki, szlaki, szlaki. Dobrej zabawy życzę. PS Co do raju... szybowcowy i owszem, ale czy modelarski? No sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkkamil Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 W muzeum sanockim wielka kolekcja ikon- jak ktoś lubi. A piętro wyżej pokaźna kolekcja obrazów Beksińskiego- jak ktoś woli . No i skansen- zdaje się że największy w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 kolekcja obrazów Beksińskiego Polecam. Są genialne, ale żonie i córeczkom mogą się nie spodobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 . A piętro wyżej pokaźna kolekcja obrazów Beksińskiego- jak ktoś woli .A to przegapiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polch Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Albo znimi się skontaktuj na pewno coś wymyślą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 No to widzę Arek że nie tylko ja mam podobne plany. Tylko u mnie większy problem, pies. Szukam jakiegoś noclegu w okolicach Bezmiechowej tak aby można było przyjechać z dużym psem. Jeśli ktoś coś zna lub słyszał to za info będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 dla zainteresowanych Bezmiechową polecam do poczytania, warto http://www.lakesgc.co.uk/mainwebpages/Sailplane%20&%20Glider%201930%20-%201955/Volume%209%20No.%202%20Feb%201938.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi