GL Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Lądowanie sterowca na lotnisku Muchowiec - Katowice 22.09.2007 Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Zrobiłeś przy okazji zakupy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Gigant - widzialem go nad Katowicami w piatek z Rudy Slaskiej - jakies 10 km w linii prostej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 tez mam pare zdjec i filmów z dzisiejszych jego lotów...nudziło mi sie na lotnisku :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ten sterowiec latał nad Olsztynem! Nawet go zfilmowałem! Podobno mozna było nim polatać za 30min około 100zł! http://pl.youtube.com/watch?v=ZHRen8aGK94 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekP Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Loty tym sterowcem można było też wygrać w konkursie Allegro. Kilka dni latał też nad Bydgoszczą Fajny widok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 W Wawie nad Bemowem też sobie krążył z tydzień :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Tez go widzałem. Prawie wracałem z Poznania i był gdzes na wysokosci katowic. Poprostu olbrzym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Poprostu olbrzym.Mnie się mały na Bemowie wydawał :-P Ma ktoś jeszcze jakieś zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Coś mi się wydaje że widziałem go dziś nad Krakowem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 I chyba dobrze Ci się wydaje :wink: , bo ja także go widziałem przed 15-tą w drodze na Pobiednik. Leciał tuż obok mojego "pola". Szkoda, że nie przyziemił chociaż na chwilę. No i zanim pobiegłem po aparat - już go nie było. Wszystko o nim, a nawet więcej, w jednym z wcześniejszych PLAR-ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GL Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Sterowiec przez cały tydzień latał nad Katowicami. Obsługa maszyny jest liczna i musi się sporo napracować. Cały cykl startu trwa ponad pół godziny. I był to kolejny start, więc chyba nie wszystkie czynności były wykonywane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Witam.Ja też go widziałem nad Krakowem Nawet kilka zdjęć zrobiłem Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaamilalfa Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 i już wiadomo dlaczego alleeeedrogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.