DarekRG Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Zobaczcie i oceńcie sami: http://motoryzacja.interia.pl/samochody/producenci/news/polski-samochod-za-pol-miliona-zlotych-na-filmie,1760950 Fanów FPV i super samochodów powinno zainteresować w szczególności Chciałem umieścić sam filmik ale nie wiem jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Wygląda trochę jak Reventon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Raczej jak bękart lamborghini ... przekombinowany trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 może dla kogos to ciekawostka.. jednak jak prześledzić historię firmy to poza tym jednym prototypem nie ma nic a historia jest bardzo ciekawa - zwłaszcza od strony finansowej :wink: weszli na giełdę i zaraz znalazła się rogacizna gotowa kupowac akcje wszystkiego co się pojawia ,,, auto nadal w jednym egzemplarzu i nic sie nie dzieje ale kasę wydoili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Poza prototypem jest prowadzona akcja marketingowa. Wdrożenie auta do produkcji, to raczej nie jest takie hop-siup. I jaka rogacizna? W spółce leży duży potencjał. Samochód osiągami niemal dorównuje Lambo Reventon, przy czym jest 9 razy tańszy od niego. Szuka Pan wszędzie spisków i machloi, co nie korzystnie wpływa na kondycje psychiczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 ha ha ... toś trafił tyle że we własne kolano słabo się interesujesz jak widać -ale masz prawo mieć odmienne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Pół bańki za jednostkową produkcję ,to dziwnie za tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 słabo się interesujesz jak widaćCzym? Giełdą? Arrinerą? Spiskami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Matko jedyna, Utopia skończ już i daj odzyskać wiare w ludzi :roll: Bo prawie się to udało ale po tym temacie znów ją zatraciłem. Chcieli od Ciebie chociaż grosz? Co Cię boli? To, że oni mają dobrą płatną pracę czy to, że nie stać Cie na takie auto? Czasami lepiej ugryźć się w język i iść wykrzyczeć do ściany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 oj chłopcy... musicie odrobić lekcje z historii tej spółki i ludzi którzy to tworzą.... jak odrobicie zadanie domowe to pogadamy niema w tym spisku ani innych wydumanych historii - czyste fakty tak więc zapraszam do lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 ...Czasami lepiej ugryźć się w język i iść wykrzyczeć do ściany. Święte słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 A ja bym się nie spodziewał że tak się potoczy dyskusja, choć było to do przewidzenia Mi się furka podoba, mimo że i tak jej nigdy nie będę miał. Ciekawe jaka by cenę osiągnęła gdyby wystawić kilka egzemplarzy na allegro lub e-bay-u? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 efekty fajne, ale powinni się zastanowić czy robią reklamówkę prawdziwego samochodu czy gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek_jag Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Stół, nożyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 moze zrobie sobie takie laminaty na mojego Prime 1.0 xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi