marek rokowski Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 cześć postanowiłem wziąć sie za drugą edycję konkursu wiosennego ESA -tym razem trochę niestety ciaśniejsza formuła ale liczę że i tak Wam się spodoba i że pojawi się sporo fajnych relacji z budowy. będzie trochę nagród i bonusów dla uczestników szczegóły konkursu tutaj: http://pfmrc.eu/index.php?/forum/128-wiosenny-konkurs-esa-2012/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Uwaga! zgłoszenia do konkursu zostały przedłużone do 10maja (z powodu problemów z działaniem forum) Zakończenie konkursu: 10 czerwca pozdrawiam Marek Rokowski www.napolskimniebie.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Może na rok 2013 jakiś konkursik promujący WW1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ciekawy byłby konkurs na jak najdokładniejsze z oryginałem wykonanie modelu esa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ciekawy byłby konkurs na jak najdokładniejsze z oryginałem wykonanie modelu esa. taaak, to by było takie "ESA" nie latające w ESA zapraszamy kolegę do działu makiet W sumie konkurs nie musi obejmować tylko modeli ESA. Ja bym postawił na dowolne modele latające z limitem wagi maksymalnej, własnego projektu i wykonania oraz warunkiem publikacji planów modeli, które zdobyły pierwsze 5 miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jak ktoś się podejmie robienia konkursu, dostanie pełne wsparcie techniczne z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Czyli co? Nagrody także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Techniczne to techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 A jest w ogóle planowany Wiosenny konkurs ESA na ten rok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Najlepiej WW1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Może być WWI i WWII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Ja mogę zasponsorować długopis z grawerem forum;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Kupujecie wyposażenie z Chin a chcecie żeby Wam nasze sklepy sponsorowały konkursy Zróbmy konkurs bez nagród. Dyplom też fajna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Nie do końca. Kupujemy w normalnej cenie modele producenta, który organizuje konkurs, także on zyskuje najwięcej, również niezłą promocję. Ale nas interesuje tylko fun factor a nie kulisy biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi