marek rokowski Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 cześć postanowiłem wziąć sie za drugą edycję konkursu wiosennego ESA -tym razem trochę niestety ciaśniejsza formuła ale liczę że i tak Wam się spodoba i że pojawi się sporo fajnych relacji z budowy. będzie trochę nagród i bonusów dla uczestników szczegóły konkursu tutaj: http://pfmrc.eu/index.php?/forum/128-wiosenny-konkurs-esa-2012/
marek rokowski Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Uwaga! zgłoszenia do konkursu zostały przedłużone do 10maja (z powodu problemów z działaniem forum) Zakończenie konkursu: 10 czerwca pozdrawiam Marek Rokowski www.napolskimniebie.pl
jaciomp Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Może na rok 2013 jakiś konkursik promujący WW1?
Warhawk Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ciekawy byłby konkurs na jak najdokładniejsze z oryginałem wykonanie modelu esa.
samolocik Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ciekawy byłby konkurs na jak najdokładniejsze z oryginałem wykonanie modelu esa. taaak, to by było takie "ESA" nie latające w ESA zapraszamy kolegę do działu makiet W sumie konkurs nie musi obejmować tylko modeli ESA. Ja bym postawił na dowolne modele latające z limitem wagi maksymalnej, własnego projektu i wykonania oraz warunkiem publikacji planów modeli, które zdobyły pierwsze 5 miejsc.
qba Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jak ktoś się podejmie robienia konkursu, dostanie pełne wsparcie techniczne z mojej strony.
szymon_ Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 A jest w ogóle planowany Wiosenny konkurs ESA na ten rok ?
Warhawk Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Ja mogę zasponsorować długopis z grawerem forum;)
samolocik Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Kupujecie wyposażenie z Chin a chcecie żeby Wam nasze sklepy sponsorowały konkursy Zróbmy konkurs bez nagród. Dyplom też fajna sprawa.
jaciomp Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Nie do końca. Kupujemy w normalnej cenie modele producenta, który organizuje konkurs, także on zyskuje najwięcej, również niezłą promocję. Ale nas interesuje tylko fun factor a nie kulisy biznesu.
Rekomendowane odpowiedzi