mkrawcz1 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__20167__Scale_National_Air_Force_Insignia_Decal_Sheet_Poland.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 No nie wiem... To po prostu najtańszy w produkcji znak lotniczy, poza japońskim słońcem... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Zawsze to miły gest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 No nie wiem... To po prostu najtańszy w produkcji znak lotniczy, poza japońskim słońcem... :twisted:To ja zdecydowanie wolę szachownicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Miły gest to jest jak Ci dadzą gifta do paczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Dania ma jeszcze tańsze (mniej farby wychodzi) A Włochy w 1915r miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Miły gest to jest jak Ci dadzą gifta do paczki.http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Z7MglwwBvUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 A ja tak z głównej strony forum, czytam tytuł tematu i myślałem, że tyle razy już koledzy dopytują mailowo o Turnigy 9X. Że tytuł tematu brzmi tak: "HobbyKing nas uznał, za spam" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 A ja tak z głównej strony forum, czytam tytuł tematu i myślałem, że tyle razy już koledzy dopytują mailowo o Turnigy 9X. Że tytuł tematu brzmi tak: "HobbyKing nas uznał, za spam" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi