Irek M Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ludzie, może rzeczywiście troszkę namieszałem w pytaniu, ale chcę wiedzieć, czy 20 minut (tak, wyliczyłem sam i uwzględniłem, że samolot cały czas nie bierze max napięcia, że serwa też coś biorą itd) to na samolot dużo i dlatego chciałem to porównać z waszymi maszynami i chciałem wiedzieć, czy jest sens brać większy aku czy taki mi wystarczy oraz czy po roku nie okaże się, że będę potrzebował nowy aku bo ten będzie pozwalał samolotowi na 5 minut lotu.Ło matko ! Dwie strony, a ten niczego nie zrozumiał. :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TKC Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 i zgadzam się z przedmówcą Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi