marcel_Kaszëbë Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam, czy jest jakiś domowy sposób na naprawę takiego pęknięcia: Dodam, że kabinkę będę lakierował z wierzchu na inny kolor (srebrny), a od środka prysnę chyba na czarno, przyciemniając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam, czy jest jakiś domowy sposób na naprawę takiego pęknięcia: Dodam, że kabinkę będę lakierował z wierzchu na inny kolor (srebrny), a od środka prysnę chyba na czarno, przyciemniając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 A co to za material?Ciężko powiedzieć, pleksi to raczej nie jest na pewno, raczej jakiś rodzaj plastiku. Skleić to się da nawet cyjanoakrylem, ale wyglądać będzie słabo :-(Wytłoczyć nową to też nie tak łatwo, bo wytłaczana jest cała kabina, a technologia produkcji takich rzeczy jest mi raczej obca :-( Myślałem o jakiejś prostej i estetycznej metodzie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 A co to za material?Ciężko powiedzieć, pleksi to raczej nie jest na pewno, raczej jakiś rodzaj plastiku. Skleić to się da nawet cyjanoakrylem, ale wyglądać będzie słabo :-(Wytłoczyć nową to też nie tak łatwo, bo wytłaczana jest cała kabina, a technologia produkcji takich rzeczy jest mi raczej obca :-( Myślałem o jakiejś prostej i estetycznej metodzie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Myślałem o jakiejś prostej i estetycznej metodzie :-)Naklej paski na kabinkę aby utworzyły okienka. Wydaje mi się, że pęknięcie pasowało by na linii łączenia.[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Naklej paski na kabinkę aby utworzyły okienka. Wydaje mi się, że pęknięcie pasowało by na linii łączenia.Proste a jak genialne :-), od spodu podkleję lekko żywicą, a na wierzch paski w odpowiednim kolorze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Naklej paski na kabinkę aby utworzyły okienka. Wydaje mi się, że pęknięcie pasowało by na linii łączenia.Proste a jak genialne :-), od spodu podkleję lekko żywicą, a na wierzch paski w odpowiednim kolorze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi