Gość xxxxxx Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 spróbuj tu http://allegro.pl/samolot-latajacy-lekki-wirujace-smiglo-hit-i2193873966.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Kurcze w wieku 7 lat miałem tego z 60 po złotówce były w kioskach Lancastera i B-17 też miałem one latały chyba najlepiej zresztą do tej pory gdzieś mi zalegają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Ja też ostatnio sobie o nich przypomniałem, kupiłem kilka i wiszą nad biurkiem jako ozdoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 U mojej mamy w kiosku! Byly... To jest super:D zaczynałem od tego:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatrak Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Ja również :wink: Tylko już nigdzie ich chyba nie można kupić (tzn. w kioskach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 W kioskach nie, tylko w sklepach z zabawkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi