radek_lodz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witam, już byłem zdecydowany na sanwę, ale pojawił sie w identycznej cenie 1299 zestaw graupnera mx-16 hott..... nie było forum, nie było z kim pogadać i czekałem :-) ma ktoś może doświadczenie z tymi radiami..... Zależy mi głównie na opini związanej z mechaniką drążków, twałości, itp. Oprogramowania raczej i jednej i drugiej nie wykorzystam w 100%. Ceny odbiorników też podobne... Graupner z racji że nowszy ma już telemetrię i chyba większy wyświetlać..... Potrzebuję raczej solidnego i trwałego radia niż wybajerzonego. Proszę o opinie zadowolonych jak i niezadowolonych ze swojego sprzętu (rc oczywiście ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Na swój MX-16S nie narzekam. Ale o nowej wersji się nie wypowiem. O Sanwie też zły opinii raczej niewiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Mam mx16 które mam zamiar przerobić na 2.4G.Sanwę miałem w rękach, z tego co zauważyłem ma trochę pokrętne menu, poza tym kolega ją zachwalał.Czytelny wyświetlacz jest istotny, a telemetria skoro jest w mx to jest plus.Na pewno po jakimś czasie dojdziesz do wniosku że przydałby się taki bajer i będziesz miał problem że postawiłeś na Sanwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 troche informacji tu http://pfmrc.eu/index.php?/topic/26652-graupner-mx20-24ghz-hott/page__view__findpost__p__386813 Ogólnie polecam. Wczoraj widziałem promocje na cyber-fly - 1199zł. Z tego co widze na niemieckich forach, to HOTT robi sie bardzo popularny w niemczech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ja postawił bym na graupnera i HOTT czytałem wiele bardzo dobrych recenzji użytkowników którzy posiadają HOTT . Po przeczytaniu instrukcji widzę wiele przydatnych i ciekawych funkcji do tego cena i dostępność wszystkiego w naszych sklepach . Serwis , gwarancja , cena odbiorników , skłania do postawienia na Graupnera i system HOTT. Mi się jakoś nie widzi wysyłanie radia do naprawy do USA i czekanie przez 2 m-ce a tym bardziej czekanie na odbiornik . Graupnera sprzedaje kilka sklepów a telemetria bardzo ułatwia treningi i szukanie modelu w 10ha polu kukurydzy Sam zastanawiam się nad przesiadką na radio z telemetrią i chodzi mi po głowie HOTT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Z tym szukaniem to jest jeden zonk...gdy mamy GPS i model nam sie straci, to aktualnie (podkreślam aktualnie) jedynie logi możemy odczytać z karty za pomocą kompa. Tak więc trzeba go mieć ze sobą lub pojechać po niego zanim zacznie sie szukać modelu. Ale to jest i tak lepsze niż szukanie modelu bez tego. Na szczęście jeszcze nie miałem takiej nieprzyjemności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi